Danube Bloggers Meet – întâlnirea bloggerițelor din Galați-Brăila

A trecut ceva timp de la ultima noastră întâlnire de bloggerițe și pentru că simțeam nevoia de socializare, eu împreună cu alte prietene dragi ne-am luat inima în dinți și am luat inițiativa de a ne ocupa de organizarea evenimentului care s-a numit Danube Bloggers Meet.

Evenimentul a fost organizat de Cătălina de la www.portiadecitit.ro, Paula de la www.lucruriprivitedejosinsus.ro, Cristina de la www.beautywithcriss.ro și de mine. Am cam subestimat toată munca din spatele organizării și am realizat ceea ce presupune abia după ce am văzut concret ceea ce presupune el. Pe de-o parte mă bucur că am fost mai multe fete pentru că ne-am împărțit sarcinile și pe de altă parte mă gândesc că ar fi fost destul de greu ca o singură persoană să se ocupe de tot.

Lucrul în echipă a fost de un real ajutor. Asta pentru că împreună am reușit să adunăm destul de mulți sponsori și aș vrea să-i enumăr pe toți pentru că le mulțumesc pentru susținerea oferită. Printre aceștia: Printado, Beauty One, Drag de quilling, Green Lab, Recipiente Cosmetice, Loncolor, Nutrivita.ro, Nestlé, Yves Rocher, Jonzac, SaraTremo, Infinite Love, Life Care, Editura RAO, PellAmar Cosmetics, Perspirex, Debonaire, PR Avenue, Pick N Dazzle Romania, Famous Luxury Perfumes, Smart Protection, Farmasi, Nomasvello Braila, Nomasvello Mazepa Galati, Aron Catalina, Narah.ro, Mondelez Romania, Smyk, Sano, Lumea Lavandei, Eladerm, Accessories by Ioana Fodor, Corint Junior, Editura Casa, Libris.ro, Editura ALL, Faunus Plant, Colecții Dulci, Casuta cu flori, Ravensburger Romania, Graveaza Povestea Ta, Doctor Display, Confident, Apidava, Wibo Cosmetics România, VivaNatura, Triodeluxe.ro, Grecostevia, Farmec , SaraFlowerDesign, Georgescu Oana și TeaTree.

sursa: www.lucruriprivitedejosinsus.ro

Poza am preluat-o de la paula pentru că ea a reușit să surprindă foarte bine toate cadourile primite. Eu nu am apucat să le întind și să văd exact care au fost exact cadourile. Am frunzărit puțin printre sacoșe și am verifcat cam ce bunătăți am în fiecare. Evident că m-am bucurat de fiecare cadou în parte și recunosc că am fost plăcut surprinsă să văd câte firme ne-au fost alături la această întâlnire.

Întâlnirea de la Gamberetti

Așa cum v-am spus a fost o muncă destul de intensă timp de aproape 2 luni, dar când există înțelegere și chef de muncă nu mai iau în calcul alte detalii. Țin să-i mulțumesc și Adrianei Ivan care ne-a ajutat cu afișul pentru că la acest mic detaliu nu ne pricepeam nici una din noi.

Întâlnirea a avut loc la Gamberetti, un restaurant din Galați care mie personal îmi este tare drag. Evident că am profitat de ocazie că am ajuns aici și mi-am luat meniul meu preferat: creveți crocanți și capucino delicios. Restaurantul ne-a pus la dispoziție tot etajul pentru a ne putea desfășura în voie așa că noi am profitat din plin de tot spațiul și am împărțit cadourile primite tuturor bloggerițelor care urmau să fie prezente.

Prezentări în cadrul întâlnirii de bloggerițe

În cadrul evenimentului am avut parte și de căteva prezentări scurte care ne-au captat atenția. Din partea Farmasi a venit doamna Iuliana care a avut un stand prin care puteam testa diverse produse ale acestui brand. Eu am avut ocazia să încerc câteva produse de la ei și mi se par extrem de calitative și consider că merită încercate.

Pell Amar a fost prezent la eveniment prin care ne-a pus la dispoziție un filmuleț care ne-a demonstrat cum a luat naștere fabrica din Buzău și cum nămolul terapeutic adăugat în cosmetice face minuni. Am luat contact cu foarte multe produse din gamele lor și mi-am făcut o listă cu produsele pe care îmi doresc să le mai încerc.

Cătălina Aron este makeup artist în Galați și a oferit câteva premii în cadrul întâlnirii noastre. Ne-a povestit puțin despre ceea ce servicii oferă ea și că ne oferă câteva premii și nouă.

Premii la tombolă

În cadrul evenimentului am avut și câteva premii care s-au oferit la tombolă. Din păcate nu am fost absolut deloc norocoasă pentru că nu am câștigat nimic doar că Georgiana Albu mi-a oferit cele 2 premii câștigate de ea. Mai exact, mai ales cu un minunat curs de machiaj ținut de Cătălina Aron pe care abia aștept să-l încep și câteva cărți primite de la Editura Casa. De la Andreea Ticu am primit un voucher Nomasvello prin care pot face o ședință de răsfăț la alegere.

Ne-am bucurat de foarte multă distracție, de împlinire că evenimentul a fost exact așa cum ne doream și că ne-am revăzut. Până la următoarea întâlnire nu ne rămâne decât să ne bucurăm de cadouri și să vă povestim despre produsele care ne-au impresionat.

You may also like

27 de comentarii

    1. Ma bucur enorm pentru voi fetele frumoase si minunate! Meritati din plin mult mai mult pentru toata munca depusa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.