Infinite Love – parfumuri persistente la prețuri decente

Infinite Love este un brand care are în portofoliu extrem de multe parfumuri care sunt copii după unele originale. În momentul în care un parfum este recomandat de prieteni și cunoștințe este clar că produsul este foarte bun și calitativ și merită încercat. Cel puțin eu asta am aflat despre produsele lor și chiar îmi doream nespus de mult un parfum de la ei.

Nu știu dacă voi cunoașteți produsele celor de la Infinite Love, dar eu am luat contact prima oară cu aceste parfumuri în mall. Am fost abordată de o doamnă a acestui brand și mi-a dat o bucată de hârtie îmbibată într-unul din parfumurile care îmi erau total necunoscute. Lancome – Poeme este parfumul descoperit cu această ocazie. Evident că prețul unui astfel de parfum original nu era deloc mic. Doar că o copie fidelă a acestuia de la Infinite Love era mult mai accesibil. Întâi de toate am păstrat acea hârtie zile întregi și parfumul a persistat foarte, dar foarte bine o perioadă lungă de timp.

Parfumuri Infinite Love primite la Danube Bloggers Meet

Până acum am reușit să încerc doar vreo 2 mostre a acestui brand așa că m-am bucurat teribil să mă pot bucura de un parfum full size. Parfumul meu are codul K218 și am tot căutat pe site să văd cu ce parfum original poate fi asociat și tot nu m-am lămurit. Pe KamyJourney.ro am găsit un mic ghid cu ajutorul căruia poți asocia codul parfumului cu numele parfumului original. Pentru varianta mea am înțeles că ar fi Versace Eros – Pour Femme.

Este un parfum de zi, plăcut, lejer și purtabil. Mirosul este unul ușor fresh, puțin citric care persistă 6-8 ore pe piele. Parfumul are în jur de 50 ml și cred că mă voi bucura de el o perioadă lungă de timp. Chiar dacă nu cunosc originalul, pot să spun că am fost încântată de această variantă.

În plus, am primit și un mini parfum cu atomizor de 8 ml care se găsește pe site sub codul K 222 care are ca și corespondent Elie Saab Le parfum. Trebuie să recunosc că acesta îmi place cel mai mult. Chiar este preferatul meu și mirosul acestuia este exact ceea ce caut eu la un parfum. Este un parfum floral și lemnos, dar care se simte mult mai bine ca cel în varianta full size și mi se pare că are o persistență mult mai bună.

Coletul a fost compus din 3 produse. În afară de cele 2 menționate anterior am mai primit și o mini sticluță cu atomizor care poate fi umplută oricând cu parfum și purtată în geantă. Ocupă puțin loc și este din plastic doar că pentru asta este nevoie de parfum vărsat pentru că altfel nu știu cum poate fi încărcat.

Care este experiența voastră cu parfumurile Infinite Love? Vă tentează să le încercați dacă nu ați făcut-o deja?

You may also like

23 de comentarii

  1. Sunt convinsa ca miros genial ambele parfumuri. Acestea de la Infinite Love chair sunt accesibile în condițiile în care miros exact ca cele de nișă. Am avut posibilitatea sa le compar și am înțeles, ca ambele persista, și sunt puternic mirositoare. Infinite Love am sa aleg de fiecare data când sunt în căutare de un parfum bun.

  2. Miroase foarte frumos și persistă,am avut ocazia și am primit și eu acuma vre-o jumătate de an in urmă un parfum Infinite Love de 50 ml și mi-a plăcut mult de tot cum mirosea ,dar și persista ! Să te bucuri de ele draga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.