Brățară personalizată din argint

Brățările personalizate le-am descoperit o dată cu venirea pe lume la Cristinei. Atunci am zis că sunt niște invenții foarte inspirate. Pentru că le-am descoperit am încercat cam tot ce era posibil pe piață pentru bebeluși doar că eu am optat pentru varianta cu șnur roșu. Partea metalică poate fi reprezentată de fel de fel de mesaje: pot fi mesaje scrise de mici dimensiuni, poate fi făcut chipul pe un bănuț de argint, poate fi inscripționat numele și data nașterii sau bănuțul poate fi înlocuit cu trifoi de exemplu.

Brățară personalizată de la Graveaza povestea ta

Întâlnirea de bloggerițe din Galați Danube Bloggers Meet a avut ca și sponsor Gravează povestea ta care ne-au oferit o brățată personaliză sub forma semnului infinit pe care era scris Danube Bloggers, iar pe partea din spate scria anul 2020. Pot să spun că am fost extrem de încântată de acest cadou pentru că iubesc genul ăsta de brățări și faptul că aveam un produs personalizat cu numele evenimentului pe care l-am organizat nu a putut decât să mă bucure și să mă facă să păstrez ca o mare amintire această brățărică.

Această bratara personalizata a venit foarte frumos ambalată într-un plic personalizat în care am găsit un mesaj specific lunii martie, dar și un certificat de calitate și conformitate. Șnurul era unul negru, iar brățara era ajustabilă. Partea metalică era reprezentată de semnul infinit pe care era inscripționat așa cum spuneam Danube Bloggers pe partea din față, iar pe spate 2020. Metalul din care aceasta era confecționată era argint 925 Premium, și era placată cu Rodiu. Sunt destul de sensibilă în ceea ce privesc materialele brățărilor și mă irit imediat dacă este vreun metal oarecare, dar această brățară s-a comportat foarte bine și nu am avut nici o neplăcere în urma purtării ei. Iar eu vreau să vă spun că nu am scos-o de la mână de când am primit acest cadou.

Mă gândesc serios să iau și pentru micul bebe care va veni curând o brățărică roșie și cu ocazia asta să-i iau și Cristinei una pentru că a rătăcit-o pe cea pe care o avea inscripționată cu numele ei.

Vouă vă plac brățările personalizate?

You may also like

19 comentarii

  1. Este foarte frumoasă,îmi place mult tot ce este personalizat ! Să o porți sănătoasă draga mea !

  2. Si mie îmi plac bratarile personalizate ,este foarte frumoasă brățara să o porti sănătoasă ♥️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.