Pellamar – dermatocosmetice cu extract din nămol terapeutic

Pellamar este o firmă din Buzău care produse dermatocosmetice de ani de zile. La întâlnirea de bloggerițe din Galați am avut ocazia să văd întrega poveste a acestui brand. De fapt acest brand a luat naștere din dorința unui doctor de ași salva soția de problemele cu care se lupta și astfel au apărut dermatocosmeticele cu efecte miraculoase.

Produse Pellamar primite

Mi-a plăcut că un reprezentant Pellamar a fost prezent la eveniment și ne-a adur o mare parte din produse pentru a le încerca, a le mirosi, a le vedea textura, etc. Fiecare produs a venit la pachet cu descrieri complete și am mai descoperit câteva produse care mi-au făcut cu ochiul. Evident că înainte de a ne despărți am primit fiecare câte o punguță cu produse și vreau să vă arăt ceea ce am primit de această dată. O cutie generoasă cu sare de baie, un peeling gel, 2 mostre de pastă de dinți cu diverse arome și 2 mostre de cremă.

Sare de baie Pellamar

Iubesc sarea de baie și atunci când am timp să mă răsfăț apelez la ea. Mi se pare că îmi oferă un plus de relaxare și mă ajută să mă destind. Cele 15-20 de minute petrecute în baie mă ajută maxim.

Sarea de baie de la Pellamar are 300g și evident că am fost tentată să o folosesc de cum am ajuns acasă. În interiorul cutiei sunt 4 punguțe de hârtie cu cantități egale de produse. Produsul seamănă mai mult cu zahărul sau cel puțin impresia asta mi-o lasă. Nu are miros și este pur și simplu pentru relaxare, pentru stimularea circulației și contribuie la eliminarea stresului cotidian.

Peeling gel de la Pellamar

Acest peeling gel l-am mai folosit și v-am povestit despre el și aici. Mi-a plăcut mult și chiar intenționam să mi-l recumpăr. Am fost încântată să-l regăsesc în colet și chiar susțin că este unul dintre cele mai bune produse ale lor. Eu îl aplic de obicei seara și nu mai mult de 2 ori pe săptămână. Îl îndepărtez cu apă caldă și apoi îmi simt pielea atât de fină de zici că este de bebeluș.

Am mai folosit pasta lor de dinți și îmi plac mult aceste variante mini pentru că pot fi folosite atunci când plec undeva sau când nu vreau să folosesc tubul mare. Ca să nu mai zic că reprezintă cea mai bună metoda în a-ți da seama dacă un produs este potrivit sau nu pentru că tubul are o cantitate suficientă de produs pentru a-ți putea forma o părere.

Voi folosiți produse Pellamar? Ce părere aveți de dermatocosmeticele românești?

You may also like

20 de comentarii

  1. Nu am incercat niciodata produsele lor. Recunosc însă că mă tentează peeling-ul,dar parca nici sarea de baie nu as refuza sa o incerc

  2. Produse foarte bune din ce a-i zis,nu am încercat nimica de la acest brand ,dar aș fi curioasă de sarea de baie ! Să le folosești cu plăcere draga mea !

    1. Mi-ar placea sa încerc sarea de baie! Sunt produse bune pe care vreau să le încerc curând!

  3. Multumim frumos pentru articol! Sunt produse minunate! Multumita tie am avut ocazia sa le incerc si eu!

  4. Am văzut că sunt foarte lăudate aceste produse de l pellamar, în plus specialiștii susțin că dermatocosmeticele au mai multe beneficii decat alte pro duse

  5. Nu am folosit pana acum produse de la ei. Trebuie sa incurajam si sa cumparam branduri romanesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.