Danube Bloggers Meet 2 – întâlnirea bloggerițelor din Galați-Brăila

Anul trecut ne-am întâlnit pentru prima oară sub această denumire și puteți vedea articolul aici. Întâmplarea a făcut ca anul trecut să fiu una dintre organizatoarele evenimentului, dar de data asta au fost 3 fete din Brăila care s-au ocupat de tot: Paula ( https://lucruriprivitedejosinsus.ro/ ), Gabriela ( https://paginidezisinoapte.ro/ ) și Violeta( https://www.lucruri-interesante.ro/). Ele au fost extrem de misterioase și nu au vrut să ne dezvăluie nimic până la momentul întâlnirii. Această întâlnire a fost extrem de restrânsă încât mă bucur tare mult că fetele m-au invitat și pe mine.

Cum a decurs întâlnirea de bloggerițe

Întâlnirea a avut loc La Casa cu Stuf în Brăila. Eu nu am mai fost niciodată în acest loc, dar este foarte frumos. Un loc în care relaxarea este la ea acasă. În mijloc locației este un lac absolut superb și noi ne-am făcut poze pee un pod plin cu flori, am văzut multe lebede prietenoase, rațe care se plimbau liniștite pe alei și totul era aranjat cu foarte mult bun gust. Ca să nu mai vorbesc de mâncare care a fost chiar foarte bună.

Am fost plăcut surprinsă să văd atât de mulți sponsori care ne-au fost alături. O mare parte dintre ei îi cunosc pentru că le-am mai încercat produsele sau am mai colaborat în trecut, iar alții abia acum îi descopăr și mă bucur de asta. Le mulțumesc pe această cale pentru încrederea acordată și abia aștept să văd cât de bine mă împac cu produsele primite.

Sponsori care ne-au fost alături:

RoStar, Patone, Led-concept, Clinica Romgermed, Pr Avenue, Amazing flowers, Total Pro Beauty, Smyk, Asevi, Corint, Yves Rocher, Yasmine Bonciu, Eladerm, Lambre, 7th heavean  , Sofia salon, Glycon cosmetics, Lady anion, Cetaphil, Plush bio, Makeoverparis, Hera medical, Misavan, Picatura naturii, Rexona, Oreo, Farmacia izvorul tamaduirii, Fares, Famous luxury parfumes, Biosunline, Vioris, Grande Dolceria, Cracky, Hygenium, Lolliboni, Meteor Press, Bioblas Romania, Ddell.cosmetics, Dacia Plant, Pellamar, Tasteit, Dermastore, Teku.

Mă bucur tare mult că a fost posibilă întâlnirea, mă bucur că am văzut fetele și sper să descopăr cât mai multe produse interesante!


You may also like

15 comentarii

    1. Cred că a fost super frumos . Să te bucuri de tot ce ai primit și sa le folosești cu mare drag ! Așteptăm să revii cu păreri după ce le testezi !

  1. Mi-a plăcut foarte mult locația… Ați arătat divin toate… Ma bucur ca a-ți reușit sa va întâlniți.. Spor la testat

  2. Am vazut pozele pe facebook si m-am bucurat enorm sa va revad pe toate la un loc, pentru ca imi sunteti tare dragi! Eu nu mi-am facut inca curaj sa particip la o astfel de intalnire intre bloggeri, dar cine stie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.