Noi gustări apetisante de la Nestle

Nestle este o firmă extrem de cunoscută pentru că face foarte multe produse. Pot să spun că am o mare încredere în produsele lor și chiar le consum cu plăcere. O dată cu întâlnirea de bloggerițe din Galați Danube Bloggers Meet am avut ocazia să încerc câteva produse complet noi despre care vreau să vă vorbesc astăzi.

Produse pe care le-am încercat pentru prima dată

Joe Peanut Dreams este o napolitană excelentă și foarte apetisantă. Mi se pare că este ușor diferită față de orice altă napolită. Foile de napolitană sunt crocante și au suficientă cremă cât să dea un gust plăcut. Faptul că este o napolitană plină de bucăți de alune pe partea superioară o face foarte crocantă. În plus, este învelită într-un strat subțire de ciocolată. Chiar mi s-a părut că este o napolitană specială și toată această combinație foarte potrvită.

Lion 2 GO parcă mi-a plăcut mai mult decât napolitana JOE. Acest baton este o combinație interesantă de arahide, stafide, bucăți de ciocolata și orez expandat, totul amestecat cu muult caramel! În plus, în partea de jos are și un strat fin de ciocolată! Îmi place că nu este excesiv de dulce și este chiar moderat de dulce. Gustul este de senzație! Pe mine m-a cucerit și Cristina este mult mai încântată ca mine! Mă mir că am apucat să mai gust și eu un astfel de baton.

Baton Fitness Choco Banana mi-a plăcut tare mult. Recunosc că am mâncat unul atunci când aveam poftă de ceva dulce și chiar a fost foarte bun la gust. Evident că și Cristina a profitat de situație și l-a încercat. L-a mâncat pe tot și asta înseamnă că a fost foarte bun.

Ciocolată Nestle delicioasă

After Eight este o ciocolată fină potrivită pentru persoanele care se respectă și care vor să încerce ceva diferit. Cutia conține bucățele mici de ciocolată neagră cu cremă fondant cu aromă de mentă care sunt învelite individual. Când am încercat acum câțiva ani această ciocolată pentru prima dată nu m-am putut obișnui cu ea. Apoi am început s-o apreciez și am început să consum din când în când această ciocolată de la Nestle.

Nestle dessert a scos o ciocolată cu 52% cacao care este foarte bună pentru dulciuri. De fapt pentru asta a fost creată. Am citit foarte mult despre ea și toată lumea spune că este cea mai bună ciocolată în acest sens pentru că are gustul adevărat de ciocolată. De fapt ea este o ciocolată neagră și cred că voi face un lava cake excelent din ea. Asta este planul meu, dar voi reveni cu un articol distinct în acest sens pentru a vă arăta exact rezultatul și a vă povesti și despre gust.

OptiFibre – un produs destinat persoanelor cu probleme digestive

OptiFibre promite sp ajute la reglarea tranzitului intestinal. Până acum nu am încercat nici un produs de genul pentru că nu am astfel de probleme. Cred că am să i le dau mamei în cazul în care are nevoie să apeleze la ele. Poate fi folosit de foarte multe grupe de vârstă: adulți și copii peste 3 ani, femei însărcinate și vârstnici.

Cafea solubila Nescafe

Nu am mai băut de foarte mult timp o cană de cafea solubilă. Cel mai des am băut 3 in 1 Nescafe original pentru că este preferatul meu. Am niște amintiri plăcute în ceea ce privește cafeaua solubilă frecată cu o linguriță de zahăr peste care adaug apă fiartă, dar și ceva lapte. Asta voi încerca în zilele următoare și abia aștept să savurez gustul plăcut al acesteoi cafele.

Voi ați încercat vreunul din aceste produse? Care va tenteaza?

You may also like

25 de comentarii

  1. Numai bunătăți ai acolo,ciocolata îmi place foarte mult ,îmi iau permanent din Lidl când mă duc și am noroc că fetiței mele mai mici nu-i place și pot mânca și eu mai multă,gustul de mentă îmi place la nebunie și OptiFibre am încercat ,dar am făcut de vre-o 3 ori dintr-o cutie și am lăsat-o ,nu am mai consumat din ea ,batoanele și napolitanele nu le-am încercat .Să te bucuri de ele draga mea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.