Rezultate bune obținute cu dermatocosmeticele Eladerm

Dermatocosmeticele sunt acele produse care au un mare rol în a repara diverse probleme și care au niște ingrediente curate. În momentul în care ești puțin mai interesată de îngrijirea pielii tale, evident că aceste amănunte sunt tot mai căutate și tocmai din acest motiv sunt tot mai preferate de multe persoane. Ăsta este și motivul pentru care observ că în ultimul timp tot mai multe firme clasifică produsele astfel și chiar sunt de apreciat că astfel de firme românești sunt în creștere, iar Eladerm este una dintre ele.

Crema de mâini Eladerm cu UREE 20% repară pielea cu reale probleme

Încep printr-o mică poveste care mi s-a întâmplat mie acum un an și puțin. Aveam drum la dermatolog și, printre alte probleme cu care ajunsesem, am îndrăznit să-i arăt doctoriței mâinile mele care parcă nu-și mai reveneau. Mâinile mele păreau foarte uscate și aveau mici cojite din loc în loc. Nici o cremă din cele folosite nu reușea să mă scape de acele cojițe care erau cu adevărat inestetice. Sinceră să fiu mă gândeam că soluția folosită pentru îndepărtarea ojei semipermanente era vinovată de această problemă. Mi-a spus că este foarte uscată pielea și mi-a dat 2 creme care aveau uree 12% și îmi aduc aminte perfect că mi-a spus că voi vedea rezultate cu acea cremă de mâini. Mi-a transmis să nu mă sperii dacă simt ușoare pișcături și s-o aplic dimineața și seara, iar dacă am vreun oarece disconfort să o aplic o singură dată pe zi. Țin să spun că mâinile mele au arătat foarte bine într-un timp relativ scurt.

Am fost extrem de încântată când am primit crema de mâini cu uree 20% de la ELADERM cu ocazia întâlnirii de bloggerițe din Galați. Este un produs care repară zonele cu probleme și poate fi folosită atât pe mâini, cât și pe coatele sau genunchii cu pielea extrem de uscată. Aceasta poate fi folosită și dacă nu sunt probleme grave, dar în momentul în care apar zone extrem de uscate și nu reușiți să vă hidratați pielea în nici un fel, atunci produsele cu UREE pentru a vă rezolva problema. Am văzut că pe site au și creme cu concentrație de 30%. Chiar nu știu cum este aceea și bănuiesc că este mult mai hidratantă sau este pentru persoanele cu probleme mai mari.

Crema de mâini este cu atât mai eficientă pentru că în momentul în care mă spăl pe mâini nu-mi simt mâinile deloc uscate și îmi dă impresia că formează o protecție a pielii care mă ajută să le protejez pe termen lung și să nu fie nevoie să o reaplic după fiecare spălare a mâinilor.

Hidraderm – Crema tratament pentru piele deshidratată, crăpată

Tot cu această ocazie am avut avantajul de a încerca această cremă extrem de hidratantă și potrivită tuturor tipurilor de ten de la Eladerm. Chiar dacă este o cremă hidratantă și potrivită pentru a repara pielea crăpată, aceasta intră foarte bine în piele și nu lasă nici o peliculă grasă la suprafață. Aceasta se aplicî într-un strat subțire și rezultatele nu întârzie să apară. Ea poate fi aplicată atât ziua, cât și seara pentru că am văzut că pe etichetă sunt menționate aceste detalii.

Am observat că exact aceeași cremă se găsește și cu SPF 50. În cazul în care vreți să vă luați o astfel de cremă, eu recomand ca cea cu SPF să fie folosită doar ziua pentru că seara încarcă tenul inutil cu un filtru suplimentar. Prefer să îmi aplic separat crema cu SPF chiar dacă am creme distincte pentru zi sau seară.

Apă micelară Micelium de la Eladerm

Apele micelare sunt foarte bune pentru simplul fapt că nu încarcă tenul. Îmi plac acele produse care nu-mi lasă tenul gras și care după folosire lasă tenul fin și hidratat. În această categorie aș putea s-o încadrez și pe aceasta. Curăță ușor machiajul de pe ten și am văzut că este potrivit și pentru machiajul rezistent la apă. Eu nu prea folosesc genul ăsta de produse, dar dacă sunteți interesate de acest aspect atunci este bine de menționat.

Având în vedere că vorbim despre dermatocosmetice, nici nu am mai menționat faptul că aceste produse nu au parabeni, coloranți sau parfum. Dacă aveți tenul sensibil să știți că niște dermatocosmetice sunt exact genul de produse care vă pot rezolva problemele exitente.

You may also like

29 de comentarii

  1. Nu am încercat până acum aceste produse, să te bucuri de ele mă tentează foarte mult, crema aceea tratament

  2. Nu am încercat nici un produs din acestea pe care le-ai prezentat ,dar tecred că sunt foarte bune ! Să le folosești cu plăcere draga mea ! Numai produse minunate !

  3. Le folosesc și eu și îmi plac! Apa micelară chiar curăță bine, crema pentru mâini hidratează, iar cea pentru ten nu mi-a provocat nicio problemă!

  4. Nu am incercat aceste produse dar am auzit ca sunt produse foarte bune! Sa Ie folosesti cu placere draga mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.