Cum a fost la Galați Beauty Swap ( beauty blogger meeting)

Începutul acesta de an a venit cu noutăți și cu multe proiecte frumoase. Blogul meu a luat naștere acum 8 ani și de aproape 3 ani sunt mai activă. Până acum am cunoscut foarte puține persoane care au aceeași plăcere ca și mine de a scrie de blog. În ianuarie a preluat inițiativa de a reuni bloggerițele de beauty din Galați-Brăila și toată lumea a fost foarte entuziasmată să participe la acest eveniment. Nu știam exact cum va decurge totul, dar îmi doream mult să cunosc și alte persoane care au același hobby cu al meu sau să mă întâlnesc cu câteva persoane cu care vorbesc de foarte mult timp în online.

Una dintre ideile acestei întâlniri a fost să facem un mic swap. Mai exact, fiecare persoană urma să vină cu produsele de care nu era pe deplin mulțumită și să putem să le schimbăm între noi. Eu trebuie să recunosc că am venit cu puține produse. Motivul este simplu. Produsele care nu-mi plac, nu mi se potrivesc sau produsele noi care le am în plus, le ofer prin concurs pe pagina de facebook a blogului.

Surpriza a venit din partea sponsorilor care au răspuns pozitiv într-un număr foarte mare. Nu mă așteptam să ne ajute într-un număr atât de mare. Pe această cale vreau să mulțumesc fiecăruia în parte pentru contribuția adusă. Sponsori: , , , , , , , , BeautyBarometer, NOTE Cosmetics, Salon Y&M, Salon Mon Charme, Salon Cochet, Presa Galați, MakeUp Shop, Himalaya Herbals, Thai SPA, Mayie, Elemis – ADDA Shop, Fragonard, Gerlinea, Bionike, Klarra Cosmetics, OneGym, One Day Bu7tterfly Fashion Store, Boulevard Pub.

Ne-am întâlnit sâmbătă, 13 ianuarie, ora 13 Boulevard Pub. Am fost prezente 19 bloggerițe și ne-au fost alături și câțiva speakeri care au vrut să ne fie alături: Alina Grigorescu – Sales Manager Yves Rocher, Iulian Neculai – Tehnical director Y&M, Reprezentant Bionike și Cristina David – Manager salon Cochet.

Pe Facebook puteți urmări și postările noastre, cu și despre eveniment, folosing hashtagul #galatibeautyswap.

Am venit acasă cu zâmbetul pe buze și mândră că fac parte din această comunitate. Consider că au fost puse bazele unei prietenii între bloggeri și toate fetele au fost foarte comunicative și deschise. Pe lângă toate aceste lucruri frumoase care mi s-au întâmplat, am ajuns acasă și cu un premiu pus la bătaie de BeautyBarimeter la tombola. Întregul premiu l-am surprins într-o poză. Este o trusă maxi Marionnaud și alte câteva produse pe care abia aștept să le folosesc.

Mai jos, vă arăt ceea ce am primit prin intermediul acestui eveniment. Pe măsură ce le voi folosi, voi veni cu păreri despre aceste produse. O mare parte dintre acestea sunt firme cu care nu am interacționat și sunt nerăbdătoare să le încerc.

Produse primite în cadrul evenimentului

You may also like

30 de comentarii

  1. Mi-as dori sa aiba loc astfel de evenimente si in Ploiesti. In Bucuresti mai sunt, dar nu aflu mereu de ele si imi e greu sa ajung, mai ales in perioada asta. Foarte frumos evenimentul. Ma bucur ca v-ati intalnit intr-un numar atat de mare. Dar Gabriela Bratu nu a fost? Ca parca e din Braila.

  2. Nu credeam ca sunteti atat de multe. De multe ori ma intreb daca in Iasi este vreun blogger. Eu nu stiu ca altfel l-as urmari. Ma bucura tare mult ca intalnirea a fost un adevarat succes. Felicitari Oana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.