Cadou parfumat de la Lavandă de Galați

Lavanda este folosită în diverse scopuri terapeutice și în acest proces se folosesc doar florile de lavandă. Aroma caracteristică este extrem de apreciată în industria parfumeriei, dar și cea cosmetică. Principalele proprietăți ale acesteia sunt: antiseptic, curativ, antidepresiv, calmant sau echilibrant.

Lumea Lavandei din Galați

Am văzut diverse lanuri de lavandă și mirosul este exact pe placul meu. Iubesc să văd că sunt persoane care au astfel de pasiuni și că din mâinile lor ies adevărate minunății. Nu știam că avem așa ceva în Galați și nu am văzut pe nicăieri informații despre acest business așa că în momentul în care am primit o punguță din partea lor în cadrul întâlnirii de bloggerițe Danube Bloggers Meeting am fost plăcut surprinsă.

Prima impresie despre Lavanda de Galati contează așa că am fost impresionată de modul de prezentare a produselor. Se vede că persoana din spatele acestui business este o persoană iubitoare de frumos. Sunt persoane care pun accent pe produsele în sine și nu se pricep la prezentarea acestora. În acest caz am fost impresionată să văd punguța personalizată, ambalajul individual al produselor și ambalarea acestora. Toată aprecierea mea doar pentru acest aspect!

Coletul a fost unul parfumat evident. De cum am început să scot produsele din punguță am fost invadată de un miros special și plăcut de lavandă. Bomba de baie a fost atracția copilului. Știe că o mai răsfăț cu genul ăsta de produse când merge la baie așa că ardea de nerăbdare s-o folosească. Bomba de baie efervescentă a făcut senzație în baie. Aceasta a fost combinată cu un pumn generos de sare de baie. Baia mea a fost invadată de un miros plăcut care a persistat și după ce s-a terminat tot procesul de îmbăiere.

Ce produse am primit în coletul primit de la Lumea Lavandei

Trecând peste toate detaliile care m-au marcat după cum v-am spus, să vă povestesc puțin și despre conținutul acestei mici punguțe. Mai exact, am primit un odorizant de mașină, un săpun, o punguță cu sare de baie și o bombă efervescentă. Toate cu miros de lavandă evident. Să știți că în ciuda faptului că mirosul este predominant de lavandă, nu mă deranjează, nu mi se pare foarte puternic și chiar mi se pare relaxant.

Am intrat și pe pagina lor de facebook Lavanda de Galati si am vazut niste cadouri senzationale și multe alte produse din lavandă. Când mă gândeam la această plantă nu credeam că cineva poate face șampon, lumânări, odorizante, perne umplute cu lavandă și să le ambaleze atât de frumos și elegant încât să reprezinte cel mai frumos cadou.

Vouă vă place lavanda? Ce părere aveți despre aceste produse?

You may also like

22 de comentarii

  1. Îmi place foarte mult lavanda ,are un miros super ,am și eu un parfum de lavandă și-mi place la nebunie cum miroase .

      1. Eu sunt mare fana lavandă… Am vreo câțiva săculeți….si odorizant în toate sifonierele sa va bucurați de ele

  2. Ador lavanda!!! Am si la ghiveci plantat de mn . Imi plac produsele care le Ai primit . Sa le folosești cu drag!!!

  3. Si mie imi place lavanda si am ulei esential de lavanda din care pun seara o picatura pe perna, pentru un somn odihnitor. Si mai am saculeti cu lavanda in dulap, printre haine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.