Frumusețea vine din interior! Alege mici trucuri care să te ajute s-o pui în evidență

O bijuterie corect aleasă va reuși mereu să te pună în valoare. Trebuie doar să știi cum s-o porți și să o integrezi perfect în outfit-ul ales. Dacă bijuteria nu are culori prea aprinse sau un model mult prea masiv, aceasta poate fi purtată cu ușurință zi de zi. Evident că este plăcut să poți schimba zilnic accesoriile doar că de multe ori timpul nu este prietenul nostru și nu ne permite astfel de artificii.

Accesorii favorite

Cerceii sunt în topul preferințelor mele și chiar am o colecție impresionantă. De cele mai multe ori prefer cerceii de dimensiuni mai mari care să iasă puțin în evidență. Asta și pentru că în marea majoritate a timpului stau cu părul desprins și vreau ca aceștia să iasă în evidență. Colorați, din diverse materiale, rotunzi, cu pietre, chiar nu sunt foarte pretențioasă la acest capitol. Important este să-mi placă și să se potrivească cu fizionomia mea.

Evident că pentru o accesorizare completă nu esre suficient să port doar cercei și mai am nevoie și de un colier sau chiar o brățară! Al doilea accesoriu pe care am început să pun accent a fost colierul. Nu am foarte multe astfel de modele. De cele mai multe ori îmi fac o fixație pentru unul, astfel încât îl port săptămâni întregi fără să-l dau jos de la gât.

Colier placat cu aur de 18K Saratremo

Îmi plac produsele rezistente care să nu fie sensibile la apă, parfum, etc. Deși de parfum încerc să mă feresc. Saratremo are o gamă întreagă de astfel de accesorii și vara trecută m-am răsfățat cu câteva produse de la ei. Găsiți aici produsele pe care le-am comandat eu de la ei. Cunosc calitatea și faptul că produsele sunt rezistente în timp așa că m-am bucurat mult când am auzit că sunt alături de noi, bloggerii Gălățeni, în inițiativa noastră de a ne întâlni. Am primit fiecare un colier din partea lor, iar modelele au fost diverse.

Eu am o mare slăbiciune pentru cerceii rotunzi și pandantivele rotunde așa că nu a fost nici o surpriză pentru nimeni că eu m-am orientat către acest model. Acesta mi se pare absolut superb și mi se pare că mă caracterizează perfect. Ba mai mult, mă face să mă simt frumoasă și specială. Sunt convinsa că și voi aveți sentimente de genul atunci când purtați o piesă vestimentară nouă sau un accesoriu care vă pune în valoare. Exact acest sentiment l-am avut eu de câte ori l-am purtat. Inițial am ales sa-l port strict când ies din casă, dar cu timpul m-am obișnuit să-l port în permanență!

Acum, cu toată această nebunie și stat în casă excesiv, am ales să fiu frumoasă și să apelez măcar la trucuri de acest gen chiar dacă nu am chef să folosesc și alte trucuri precum machiaj. Apelez des la o ținută banală de stat în casă și port bijuteriile mele preferate. Înclin să cred că și această bijuterie mă ajută să am moralul puțin mai ridicat, să zâmbesc și să cred că mâine totul va fi mai bine!

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

21 de comentarii

  1. Foarte frumos acest colier placat cu aur ,este finuț și tare drăguț ! Să-l porți cu plăcere draga mea ! Este foarte fain !

    1. Tare frumos si elegant colierul tău!Am mai vazut un model frumos tot de la ei cu trifoi,la fel de frumos si acela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.