Cum să ardem cât mai multe calorii după sărbători

Sărbătorile au trecut și cred că acum este cel mai bun moment să ne apucăm de puțin sport. Este drept că am profitat din plin în decembrie și am mâncat cam tot ce mi-a poftit sufletul, iar acest lucru se vede. Cântarul îmi arată câteva kilograme în plus. Nici eu nu mă simt foarte confortabil știind că s-au depus exact acolo unde nu-mi doresc. Pe lângă asta, aș vrea și ceva tonifiere. Îmi doresc ca până la vara să reglez aceste probleme care-mi dau bătăi de cap.

Exerciții pentru abdomen

Până acum nu am îndrăznit să pun presiune prea mare pe abdomen, dar cred că acum este un moment bun să mă apuc de sport. Știu că abdomenele dau rezultate foarte bune în cazul meu. Îmi doresc să pun accent pe asta și să încep să fac serii de abdomene zilnice. În felul ăsta este aproape imposibil să nu văd rezultate. Asta presupune să am grijă și la alimentație puțin. Eu sunt convinsă că dacă mă apuc de sport voi fi motivată să nu mai întind mâna după mici ronțăieli sau alte nebunii nesănătoase.

O bancă de abdomene de genul este bună și pentru că se pliază și nu ocupă mult loc. O întind atunci când am nevoie de ea și în restul timpului poate sta bine mersi într-un loc. Așa nici nu voi mai avea nevoie de cineva care să mă ajute să execut abdomenele corect pentru că îmi este ceva mai greu să le fac singură fără să fiu ținută de picioare.

Exerciții pentru picioare

Nu am renunțat încă la ideea de a-mi cumpăra un stepper. Este una dintre dorințele mele. Mi se pare foarte bun, eficient și practic. Parcă mă și văd pedalând în timp ce mă uit la un film, ascult o muzică sau fac o altă activitate relaxantă. În același timp caloriile scad ușor ușor, iar eu reușesc să fac și puțină mișcare în casă.

Mersul la sală s-a dovedit că nu este pentru mine. Nu pot ajunge și asta datorită programului meu. Poate că și eu sunt comodă și decât să pierd timp până ajung la sală, mai bine profit și îmi fac singură exercițiile acasă.

Cam din aceeași categorie face parte și bicicleta eliptică. Dacă aș avea puțin mai mult loc în casă mi-ar plăcea mai mult un astfel de accesoriu. Cred că poți consuma mult mai multe calorii cu ajutorul ei decât stepper-ul.

Idei de exerciții cu banda elastică

Banda elastică este unul din accesoriile cu ajutorul căreia poți face foarte multe exerciții. Ea te ajută să pui în mișcare mai multe grupe de mușchi. Chiar am văzut că pe site-ul celor de la Decathlon, în dreptul acestui produs, sunt date și idei de exerciții care se pot executa cu ajutorul acesteia. Cred că le pot printa și să-mi fie de ajutor pentru exercițiile pe care urmează să le fac.

Costumație adecvată pentru sport

Ar fi de preferat ca sportul să fie făcut în ținută corespunzătoare. Nu știu cum se face, dar toate modelele de treninguri pe care eu le am mi se par trecute. Parcă nu mi se mai potrivesc și mi-aș dori câteva piese noi. Îmi place mult ținuta asta de la Puma. Am găsit deocamdată pantalonul de trening de la Puma pe Decathlon și am să caut și bluza. În momentul în care intru pe pantalon îmi arată și bluza ca să pot reîntregi costumația. Îmi surâde ideea de a le cumpăra separat pentru că s-a întâmplat ca la pantaloni să iau un număr mai mic și la bluză un număr mai mare.

Voi cum stați cu kilogramele în plus? V-ați propus să vă apucați de sport?

You may also like

15 comentarii

  1. M-am menținut bine chiar și după ce am născut 2 copii și fără efort, înseamnă că sunt o norocoasă ☀️

  2. Ma supăra rău de tot kg astea…si din păcate sănătatea nu-mi permite sa fac sport…trebuie sa găsesc o soluție…sa le ratacesc pe undeva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.