Cum sa purtăm cerceii în funcţie de ţinută, fizionomie sau personalitate

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale fiecărei doamne sau domnişoare. Frumuseţea, eleganța și rafinamentul sunt date de o bijuterie corect aleasă. Cerceii sunt bijuteriile la vedere, pe care trebuie să îi purtăm ținând cont de evenimentul la care mergem, trăsăturile feței stilul vestimentar și caracterul nostru. Piața accesoriilor este plină de produse variate, având posibilitatea de a alege între cerceii handmade, cerceii de matriță, cercei placați cu aur sau argint sau bijuterii autentice. Iată cât de importanți sunt cerceii și cum îi purtăm cât mai corect.

Cum alegem cerceii potriviți în funcție de locul în care mergem

Putem obține un look perfect dacă vom purta perechea potrivită de cercei. Când mergem la școală sau la locul de muncă nu este cazul să purtăm cercei exagerați, foarte evidenți sau strălucitori. O pereche de cercei micuți, cu motiv floral sau tip perlă pot fi purtați la birou cu succes. Ne place foarte mult să purtam accesorii prețioase pe care să le putem schimba în funcție de ținuta pe care o purtăm.

Cerceii placați cu argint sau cerceii placați cu aur sunt o alternativă prețioasă la costuri reduse a bijuteriilor costisitoare. Aceste bijuterii au un preț accesibil și ne putem permite să achiziționăm destul de des o pereche de cercei placati cu aur.

În domeniul bijuteriilor au pătruns foarte bine accesoriile lucrate manual. Când îți dorești să impresionezi o persoană importantă, oferă-i un dar special, cum ar fi o pereche de cercei handmade. Aceștia sunt lucrați manual și poți crea o poveste cu ei. Sunt o bijuterie unică și inedită cu care puteți face furori. Alegerea perechii potrivite de cercei pentru ziua cea mare pare a fi o decizie grea și dificilă. Atunci când avem de unde alege este ușor să ne găsim ceea ce ne place și să arătăm cât mai bine. Este atât de plăcut să putem crea o colecție de cercei placați cu aur, în rândul bijuteriilor noastre, ale căror modele să fie alese în funcție de tematică și nuanțe.

Cum alegem cerceii potriviți în raport cu trăsăturile feței

Nu există o regulă în privința purtării cerceilor, putem purta ceea ce ne place. Dar dacă o pereche de cercei ne dezavantajează, atunci ar trebui să nu ne axăm pe acel model. Ideal ar fi să alegem o pereche de cercei care să completeze efectul final, care pot să estompeze anumite lipsuri sau pot avantaja trăsăturile plăcute ale feței. O persoană cu fața ovală sau rotundă poate alege să poarte cerceii în forme geometrice. Pot investi într-o pereche de cercei placati cu argint în forme geometrice care să le avantajeze și pe care îi pot purta la evenimente diverse. Cerceii cu linii curbate, delicate, sunt recomandați persoanelor cu fața pătrată. Persoanelor cu fața ovală li se potrivesc orice model de cerceii. Este atât de plăcut să poți alege perechea de cerceii dorită și care să te avantajeze.

Tu ce fel de cercei preferi să porți?

You may also like

17 comentarii

  1. Te urmaresc de ceva timp,imi place stilul tau, dar si cum iti imbraci fetita. Cat despre cercei, imi place orice model, dar eu i-as purta pe cei mai lungi sau tip tinta. 🙂 ♡

  2. Sincer nu am căutat niciodată să vă ce mi s-ar potrivi în funcție de fizionomie poate pentru că mie îmi plac doar cerceii foarte micuți și finii, de exemplu cei cu o piatră. Mi se pare că nu mă avantajează deloc alt model de cercei doar cei mici, însă felicitări pentru idei chiar sunt de folos:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.