Produse consumate în decembrie 2021

Decembrie a fost o lună monotonă. Nu am folosit foarte multe produse. O mare parte din timp mi-am petrecut-o în casă. Este drept că am mai ieșit la cumpărături pentru că am fost nevoită să merg după cadouri. Chiar și așa … am avut zile întregi de stat în casă și asta pentru că a trebuit să stau cu cea mică sau pentru că era mult prea rece afară. Cu toate astea, observ că s-au adunat suficiente produse consumate și vreau să vi le arăt pe toate.

Produse de care mă despart

Unele produse mi-au fost tare dragi și mă despart cu greu de ele, dar au fost și produse după care sigur nu voi suspina. Am să le iau pe rând și am să vă povestesc câte puțin despre fiecare în parte.

La capitolul deodorante sunt mulțumită pe jumătate. Deodorantul BU a fost ok, dar nu cred că m-aș mai orienta către el. Are un miros plăcut, dar poate fi înlocuit cu orice alt produs. Apa de toaletă Tesori d’Oriente cu Matcha a fost apreciat și nu prea. Recunosc că am avut momente în care l-am tolerat foarte bine. Consider că mirosul este puternic, ușor masculin. Nă tot chinui să-l termin de ceva timp și nu mai vreau să încerc nimic cu matcha prea curând. Deodorantul Balea Golden Moon mi se pare genial. Mirosul este asociat cu un parfum celebru. Unele persoane ar spune că seamănă cu Thierry Mugler. Cert este că miroase bine de tot, mirosul persistă ușor, mi se pare că este eficient și are un preț foarte prietenos(5-7 lei).

Am început cu 2 produse care mă lasă ușor indiferentă, dar am și câteva produse care mi-au plăcut. În primul rând masca L’oreal Extraordinary Oil Coco îmi place maxim. O folosesc atât eu cât și Cristina pentru că hidratează foarte bine părul și îl lasă moale, hidratat și ușor de pieptănat. Are și un preț foarte bun. Să știți că balsamul nu este la fel de waw precum masca ;). Pasta de dinți Colgate este cea pe care o folosesc de ani buni. Mă gândeam că este de tip gel, dar era din aceea normală, simplă, albă. A fost ok și am folosit-o până la ultima picătură. Spray-ul de descurcat părul de la Johnson&Johnson l-am luat în dorința mea de a-i descurca cât mai ușor părul Cristinei care este certată cu pieptenul. Nu face minuni. Ajută puțin, dar cred că orice produs de genul face cam același lucru. Nu-i un produs miraculos.

Crema de mâini de la Yves Rocher Vanille Bourbon mi-a plăcut maxim. Ambalajul este simpatic foc și este dintr-un plastic moale. Este perfectă pentru a fi strecurată în poșetă și miroase bine de tot. Au și alte variante la fel de drăguțe în funcție de preferințe. Eu o recomand cu drag. Șamponul uscat de la Nivea este preferatul meu. Este singurul șampon uscat pe care dacă-l folosesc nu sunt nevoită să mă spăl imediat. Părul meu arată bine chiar și două zile după folosirea acestuia.

Produse anticăderea părului Yves Rocher

Gama de produse anticăderea părului de la Yves Rocher face o treabă tare bună. Eu am primit kit-ul complet și am început să-l folosesc. Rezultatele nu au întârziat să apară și sunt foarte mulțumită de ele. Șamponul Yves Rocher are un grad bun de spumare, curăță și are un miros plăcut. Se comportă ca un șampon obișnuit doar că beneficiile acestuia sunt recunoscute ca fiind benefice împotriva căderii părului. Balsamul împotriva căderii părului își face treaba bine. Am reușit să termin ambele produse în același timp. Rutina de îngrijire a părului a fost completată de cura intensivă de îngrijire a părului. În cutie sunt 4 fiole, iar eu am folosit 2 fiole din cea de-a doua cutie. Fiolelele se aplică o dată la două zile. Le aplic pe părul ud, dar și pe părul uscat și le aplic direct pe rădăcină și masez ușor scalpul. O fiolă poate fi folosită de 4 ori. Aceasta are gradație și se ea picură ușor încât nu riscați să curgă mai mult decât trebuie. Chiar dacă aplicați pe părul uscat nu trebuie să vă temeți pentru că nu îngrașă părul.

Tratatment anticăderea părului Rene Furterer Triphasic

Am primit aceste produse despre care v-am povestit aici în detaliu. Eu le-am terminat din octombrie doar că am uitat să le menționez în articolul trecut. Consider că sunt niște produse eficiente. Chiar am văzut rezultate în urma folosirii acestora doar că sunt niște produse mai scumpe.

Voi ce produse ați mai folosit în ultimul timp? Ați folosit vreunul dintre produsele terminate de mine?

You may also like

17 comentarii

    1. Nu am folosit nimic nou… Merg cam pe aceleași lucruri… Si mie îmi place foarte mult șamponul uscat de la nivea…exact cel ca al tău… Este singurul care este eficient, din câte am încercat până acum

    2. Samponul anticadere de la Yves Rocher îl folosesc și eu acum și îmi place tare mult. Celelalte produse nu le-am încercat

  1. Nu am folosit decât pasta de dinți din toate produsele prezentate ,dar sunt faine in mare parte .Mulțumim pentru informare draga mea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.