Ser pentru regenerarea și stimularea creșterii genelor de la Lambre

Privirea unei femei este mult mai frumos pusă în evidență atunci când ai ochii conturați sau măcar rimelați. Pentru ca acest lucru să fie posibil ai nevoie de niște gene frumoase, dar și de un rimel bun. Astăzi vreau să pun accentul modul în care putem avea gene frumoase și cum le putem regenera în câțiva pași simpli.

Lambre este un brand descoperit în urmă cu ceva timp. eu am folosit de la ei iluminatoare și fonduri de ten foarte bune și eficiente. Brandul și-a câștigat un loc special în inima mea și poate că din acest motiv am primit cu mare căldură acest ser de regenerare. În concluzie, aveam mari așteptări în ceea ce privesc rezultatele pentru că am văzut și pe site că acest ser este foarte, dar foarte apreciat așa că l-am pus în aplicare direct din prima zi în care l-am primit.

Serul de regenerare a genelor de la Magic Long Eyelash

Genele mele sunt normale să spun așa. Nu am foarte mari probleme, sunt ușor arcuite, nu sunt exagerat de dese așa că aș putea să mai completez câte puțin în oricare din aceste direcții. Magic Long Eyelash este un produs micuț, dar totuși foarte eficient din cele documentate de mine până-n prezent. Vreau să vă povestesc puțin despre acest produs, despre modul de aplicare, despre experiența mea și urmează ca voi să decideți dacă merită sau nu să-l încercați.

Ce promite: serul pentru stimularea creșpterii genelor și sprâncenelor Magic Long Eyelash a devenit un „must-have” în trusa noastră de machiaj sau poate fi un remediu eficient pentru regenerarea genelor după extensii sau alți factori nocivi. Asigură rezultate vizibile, chiar de la prima aplicare, datorită formulei sale unice, complex inovativ cu 12 ingrediente active, ce asigură rezultate spectaculoase. Un ser perfect pentru o privire seducătoare și memorabilă, pentru gene mai lungi, mai dese și mai curbate.

Cum se aplică: Serul se aplică pe conturul ochilor, atât pe pleoapa superioară, cât și pe pleoapa inferioară. Pentru primele aplicări, pe pleoapa de sus se recomandă să se aplice cu 2-3 mm mai sus de baza genelor, pentru a exclude contactul direct cu ochiul. Produsul se recomandă a fi aplicat de 2-3 ori pe zi doar că eu l-am aplicat o singură dată, seara, după demachiere. Nu am timp și nici răbdare să stau cu acest produs toată ziua în mână ca să-l aplic. În concluzie, eu l-am aplicat seară de seară în jurul ochilor fără a atinge baza genelor și, după aplicare, am stat preț de 2-3 minute cu ochii complet închiși.

Rezultate obținute cu Magic Long Eyelash

După doar câteva zile de aplicare eu am început să văd rezultate. Genele arată foarte bine și mi se pare că s-au alungit ușor, au o formă naturală mult mai frumoasă și chiar se curbează frumos. Mi se pare că și culoarea acestora este mult mai intensă. Eu sunt chiar mulțumită de ceea ce face acest ser și îl voi folosi până la ultima picătură pentru că vreau să văd dacă obțin rezultate și în ceea ce privește regenerarea acestora.

Voi folosiți produse speciale pentru gene? Vă tentează să încercați acest ser de gene de la Lambre?

You may also like

12 comentarii

  1. Nu am folosit nimic până in prezent pentru gene ,dar din tot ce ai zis despre acest ser pare să fie super bun .Să-l folosești cu mare drag în continuare .

  2. Am încercatat serul de gene de la Bonilash care mi-a plăcut deși la mine rezultatele nu au fost vizibile imediat.Mi-ar plăcea sa îl incerc și pe acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.