Cumpărături inteligente în Galați și Brăila cu aplicația SPOT

Cumpărăturile mă relaxează foarte mult. Îmi place să am parte de sesiuni lungi de șhopping și când spun asta mă refer la plimbarea prin mall și apoi să trec la treabă și la cheltuirea banilor efectivi. Atunci când ai copii este aproape imposibil să pleci din mall cu mâna goală. Fie că este vorba de hăinuțe, o jucărie și, de ce nu, câte un produs cosmetic pentru mine, mereu se găsesc să cumpăr câte ceva. Mă bucur mult că pot profita de banii cheltuiți și să pot să primesc și ceva în schimbul banilor cheltuiți.

Aplicația SPOT este una extrem de inteligentă și v-am mai povestit despre ea aici. Pe scurt, cu ajutorul acesteia puteți introduce bonurile cumpărăturilor făcute în mall și în funcție de valoarea acestora primiți puncte în aplicație. Punctele acumulate pot fi transformate în premii în funcție de ceea ce se poate găsi în aplicație. Eu am observat că tot mai multe lucruri pot fi cumpărate cu ajutorul punctelor. Așa că eu vă încurajez să vă instalați aplicația, să scanați cât mai multe bonuri și să fiți cu ochii pe premiile de care vă puteți bucura.

În plus, la Shopping City Galați cumpărăturile de minim 300 de lei îți pot aduce o ținută completă de iarnă. La Brăila mall, cumpărăturile de minim 200 de lei pe un singur bon îți aduc un premiu garantat și șansa la unul din cele 3 vouchere Decathlon de 500 de lei fiecare.

Reduceri de iarnă

În prezent, atât magazinele din Brăila Mall, cât și cele din Shopping City Galați au foarte multe reduceri în magazine. Tocmai din acest motiv am fost și eu zilele trecute și mi-am făcut câteva cumpărături. M-am gândit să vă fac și vouă o surpriză așa că, în prezent, am un concurs pe Instagram doar pentru persoanele din Brăila și Galați și vă invit și pe voi să vă înscrieți. Premiul este un voucher de 100 lei pe care-l puteți cheltui așa cum vă doriți.

Voi știați de aplicația SPOT? O folosiți? Cum vi se pare sistemul ăsta de premiere a celor care-și fac cumpărăturile din mall?

You may also like

14 comentarii

  1. Sunt invidioasa pe voi cei din Galați și Brăila! Tare mi-as dori și eu sa am această posibilitate de a folosi aplicația SPOT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.