Programare rapidă la coafor

Mersul la coafor este o necesitate. Nu putem să stăm departe de acest serviciu o perioadă foarte lungă de timp. Fie că este vorba de tuns, vopsit sau simplu coafat, trebuie să apelăm la un specialist pentru a ne ajuta în acest sens. Nu le putem face singure acasă pe toate.

Servicii de top la saloane de lux cu ajutorul profesioniștilor

Eu cel mai mult accent pun pe felul în care-mi arată părul. Atâta timp cât el arată bine, îmi dă încredere în mine și mă simt mult mai bine în pielea mea. Când vorbesc despre felul în care arată el, mă refer la faptul că pun preț pe faptul că mereu trebuie să fie curat și cât de cât aranjat. Aranjarea părului nu presupune o migală foarte mare. Trebuie doar să-l facem să arate frumos pur și simplu. Aici totul depinde mult de stilul personal și de felul în care ne purtăm zi de zi părul. Este posibil ca părul nostru să arate frumos dacă îi oferim puțin volum la rădăcină. Poate este nevoie să apelăm la placă pentru că avem un păr care nu este nici drept, dar nici ondulat și în cazul ăsta părul să nu se vadă frumos dacă-l lăsăm nearanjat.

Din experiența mea, vă spun că nu toată lumea se descurcă să-și aranjeze părul acasă. De cele mai multe ori au nevoie de un specialist care să-i îndrume sau să-i învețe ce să facă.

Cum funcționează saloanele moderne

Virusul ăsta are a avut și câteva repercusiuni bune. A eliminat aglomerația, îmbulzeala și statul la coadă. Trebuie să recunosc că urăsc să merg la salon și să văd încă 3-4 persoane în fața mea. De exemplu, Luxury Beauty Center are un sistem extrem de bine pus la punct prin faptul că te poți programa online. Site-ul are și multe alte plusuri precum timpul petrecut în salon conform procedurilor pe care vrei să le faci, dar și prețul pentru serviciile solicitate. Fiecare își stabilește un anumit buget pentru aceste servicii.

În ziua de astăzi foarte multă lume pune accent pe recenziile clienților care au trecut deja placul acelui salon. În felul ăsta știi dacă serviciile oferite sunt conform așteptărilor sau care sunt plusurile pe care clienții le consideră. Părerile clienților sunt de un real ajutor pentru că în felul ăsta te poți ghida dacă un loc este potrivit sau nu pentru tine.

Stailer este o aplicație foarte bine pusă la punct în sensul că foarte multe saloane de înfrumusețare sunt înscrise, iar în momentul în care vrei să faci o programare este suficient să apelezi la butonul de căutare. În momentul în care am accesat prima oară acest site el era potrivit doar persoanelor din Cluj Napoca, iar acum sunt foarte multe județe pe lista lor. Dacă locuiți într-un oraș mare, cu siguranță veți putea beneficia cu brio de această aplicație. În plus, au și aplicație pentru IOS și Android ceea ce face mult mai ușor de accesat aplicația.

Ce părere aveți de acest site Stailer? Ați apelat vreodată la serviciile lor?

You may also like

12 comentarii

  1. Nu am apelat ,dar chiar este ceva foarte bun cu programarea online ,așa nu mai stai să aștepți nici acolo când ajungi și scapi mult mai repede .Mulțumim pentru articol draga mea !

  2. Merg destul de rar la salon in mod normal, insa anul acesta voi avea nevoie pentru ca avem si cununia si nunta, si vom si nasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.