5 produse absolut necesare pentru școală

Sportul ar trebui să facă parte din rutina noastră zilnică. Cu ajutorul lui ne putem menține tonifiați și cu o stare de bine mult mai bună în timp. Ne ajută să ne deconectăm de la problemele cotidiene și în felul ăsta să fim mult mai productivi. Nu ar trebui să menajăm nici copiii și trebuie să-i încurajăm să facă cât mai multă mișcare. Este foarte importantă în dezvoltarea acestora.

Sportul la școală

Am auzit mulți copii nemulțumiți de sportul din școală. Nu înțeleg fenomenul și mă gândesc că profesorii ar trebui să fie puțin mai implicați. Cred că bazele sportului pot fi puse în școală pentru că aici li se pot explica cum să execute corect diverse exerciții și își pot dezvolta spiritul competitiv sau de echipă. Evident că toate aceste lucruri nu pot fi duse la îndeplinire fără un echipament potrivit.

Nu este nevoie de echipament profesional pentru că în magazinele de profil, gen Decathlon, se găsesc cam tot ce este nevoie. În plus, prețurile sunt extrem de prietenoase și ar fi păcat să nu folosim ceea ce trebuie. Din experiența proprie vă spun că în Decathlon am găsit haine mai calitative și mai ieftine decât diverse alte brand-uri de firmă.

Înapoi la școală

Trebuie să recunosc că nu-mi place absolut deloc perioada asta. Mă duce cu gândul la tristețea din copilărie, dar nici ca părinte nu sunt mai bucuros. Asta presupune griji suplimentare și stres. Ca să nu mai vorbesc de nelipsitele teme de care trebuie să ne îngrijim tot noi ca părinți. Sportul ar fi cea mai relaxantă activitate dintre toate cele enumerate. Chiar vreau să vă arăt ce mi-am luat eu pentru sport la ultima mea vizită în Decathlon:

Trening călduros

Trening-ul perfect

Același model de trening l-am avut și anul trecut. Mi-a plăcut mult de tot și tocmai din acest motiv am decis să iau același model și anul ăsta. Am schimbat doar culorile. Anul trecut era o combinație de portocaliu cu gri închis și anul ăsta ar fi un albastru închis cu verde . Mi-a plăcut mult pentru că este numai bun pentru orele de sport. Este grosuț, dar are și diverse zone în care pielea poate respira ca să nu transpire în cazul în care copiii fac ceva mai mult efort.

Pe Cristina o avantajează varianta aceasta de pantaloni stil colant și din acest motiv am mers pe acest model. Anul trecut am luat și o variantă clasică de trening, dar nu am fost atât de încântată cum se așeza. Ca să nu mai zic că prețul este foarte bun, 80 lei, mi se pare un preț mai mult decât decent. Problema este doar să mai găsiți mărimea potrivită pentru că în perioada asta cam toate lucrurile esențiale de școală dispar rapid din magazine.

Tricou alb

Nouă la sport ne-a cerut tricou alb. Nu credeam că voi găsi ceva fără logo, dar se pare că Decathlon a fost pregătit și pentru asta. Pe lângă faptul că am găsit tricoul alb simplu de care aveam nevoie, l-am găsit și la un preț mic. Este doar 10 lei. Se calcă ușor și rezistă bine la spălări repetate.

Încălțăminte sport

Încălțăminte sport

Încălțămintea joacă un rol foarte important pentru că de ea ține felul în care merge, cum îi stă piciorul și cât de bine poate respira. Modelul ăsta de adidași mi-a plăcut extrem de mult. Sunt potriviți atât pe terenul de sport, cât și în sală. Aceștia i-a folosit strict pentru ora de sport și am căutat ceva care să fie ușor de încălțat și să fie cu arici. Nu știe să se lege la șireturi așa că m-a ajutat mult și din acest punct de vedere. Sunt foarte comozi și am văzut că ea îi prefera chiar și atunci când ieșea să se joace în parc pentru simplul fapt că nu o incomodau la merg și îi stăteau bine pe picior.

Rucsac

Un rucsac este absolut necesar. Modelul ăsta nu este foarte mare, este ușor și foarte ieftin. Eu îl folosesc și la școală pentru adidașii de sport, dar și la activitățile extra pe care le are Cristina. Atât anul trecut, cât și anul ăsta am înscris-o la gimnastică ritmică și vreau să se schimbe acolo și trebuie să-și pună hăinuțele undeva.

Eu cumpăr șosete pentru întreaga familie de la Decathlon. Calitatea este foarte bună și prețul este tare bun. Mi se pare că piciorul respiră tare bine, nu transpiră și sunt tare mulțumită și cum se comportă în timp.

Voi vă faceți cumpărături din Decathlon? Care sunt produsele preferate?

You may also like

20 de comentarii

  1. Nu am cumpărat niciodată din Decathlon,dar văd ca au produse foarte bune calitativ și prețul este ok .Cumpărăturile pentru noul an școlar am inceput să le fac ,eu le iau pe parcurs ,nu pe toate odată .

  2. Adidașii din imagine ii avem și noi și sunt foarte comozi.Urmeaza sa vizitam și noi magazinul pentru achiziționarea unui trening pentru pitica

  3. Din păcate nu avem decathlon în oraș asa ca suntem nevoiți sa ne reorientam… Foarte faine alegerile… Sa le poarte cu drag

  4. Facem cumparaturi de la Decathlon, acum am achizitionat insa o pereche de role si urmeaza sa ne hotaram asupra unui model de bicicleta. Inca nu am luat hainute noi!

  5. Sunt cele mai recomandate , dar și cele mai utile și ”purtabile” produse pentru copii. Ba, chiar și pentru adulți. Iar Decathlon se găsesc l=și pentru unii, și pentru ceilalți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.