Accesorii cu stil de la Dresslily

De cele mai multe ori detaliile fac diferența și tocmai asta vreau eu să punctez în articolul de astăzi. Este foarte important să analizăm un pic site-ul celor de la Dresslily ca să-ți poți da seama care sunt tendințele actuale. Ceea ce îmi place mie cel mai mult la ei este că pun accent pe noile produse lansate, dar nu sunt ignorate nici persoanele mai clasice, mai sofisticate sau chiar cele care apelează la outfit-uri mai sport. Important este să ne îmbrăcăm cu gust. Nu este un juriu care să spună asta. Fiecare este prorpiul critic.

Dana Budeanu oferă mereu sfaturi utile și am început să o ascult atunci când își face prezența la TV. Nu pot să spun că eu nu ies din casă dacă manichiura mea nu este într-o stare perfectă, nici că-mi calc tricoul de fiecare dată și nici propunerile cromatice nu îmi sunt la îndemână. Eu încerc să adaptez ceea ce zice ea stilului meu și dacă acestea se pupă, atunci înseamnă că pot aduce și eu o mică îmbunătățire ținutei mele.

Borsetele au revenit în actualitate

Eu nu fac altceva decât să trag niște concluzii. Știu că aceste borsete atașate curelei nu au apărut ieri, dar eu abia acum mi-am făcut curaj să le încerc. M-am gândit că ar fi perfect să întâmpin primăvara cu astfel de accesorii și sunt convinsă că multă lume va adopta acest stil. Am observat că tot mai multe persoane apelează la ele. N-are ce să fie rău doar că nu știu dacă mă pot rezuma la o borsetă și să renunț la rucsacul meu de zi cu zi.

Borsetă – link

Borsetă – link

Bijuterii la prețuri extrem de mici

Bijuteriile sunt micile mele pasiuni. Mă bucur că nu am nici un fel de probleme dacă port altceva în afară de aur sau argint și îmi iau mulți, dar foarte mulți cercei. Având în vedere că dau 3 – 4 $ pe o pereche, pot să spun că îi port până când încep să arate urât și apoi îmi iau alții. Vreau să zic că am avut niște cercei rotunzi pe care mi i-am cumpărat de cel puțin 10 ori și acum nu-i mai găsesc. Modelul l-ați tot văzut în pozele mele și dacă îi voi regăsi am să vii arăt.

Cercei – link

Eșarfele pot fi cele mai potrivite accesorii de primăvară

Eșarfele îmi plac enorm de mult. Iubesc persoanele care le poartă în fel și chip și, în plus, diversitatea modelelor de pe Dresslily îmi dă mari bătăi de cap. Nu prea știu exact ce să-mi aleg, clar nu mi-aș alege doar una și aș vrea un model versatil care să se potrivească cu cât mai multe ținute.

Eșarfă – link

Eșarfă – link

Folosiți codul DLBF20 pentru 20% discount:
Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd;

Care sunt accesoriile voastre preferate?

You may also like

23 de comentarii

  1. borsetele nu le-am putut suferi niciodata, asa ca pot fi ele la moda cat or vrea, ca nu as purta asa ceva. In schimb, la sectiunea esarfe, as putea sa stau si doua ore fara sa ma hotarasc pe care sa o aleg. Si cerceii alesi de tine imi plac, mai ales ca sunt rotunzi, cum zice lumea ca nu ar trebui sa port eu 😀

  2. Inainte nu suportam borsetele, dar ds cand cu noile modele, pur si simplu le ador! Am si eu cateva pe care abia astept sa le port cand se incalzeste afara!

  3. Eșarfele și cerceii sunt categoriile mele preferate din cele enumerate de tine. Cred că m-aș risca și la o borsetă, aș purta-o cu o ținută lejeră, casual. faptul că aș avea mâinile libere ar fi cel mai mare atu.

  4. Borsetele îmi plac mult, am și eu câteva și le port foarte des în anotimpurile calde. De cercei nici nu mai spun, am o colecție destul de mare. Am citit destul de multe articole despre acest site, o să mă uit și eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.