Bijuterii prețioase pentru ocazii unice

Eu sunt o persoană care nu-mi place să port foarte multe bijuterii. Pe de altă parte, nici nu sunt foarte pretențioasă și nu vreau bijuterii foarte scumpe. Mă mulțumesc cu modele accesibile, dar de efect. Zilele astea nu am făcut nimic special și poate că din acest motiv am aruncat un ochi pe televizor și m-am pus la curent cu știrile și pe de altă parte am găsit un site de bijuterii care mi-au plăcut mult.

Engagement rings – inele de logodnă

Nu sunt în căutarea unui inel de logodnă pentru că nu este cazul meu. În schimb, am văzut că inelele de logodnă sunt în topul căutărilor și tocmai din acest motiv am vrut să vă arăt unul dintre modelele pe care le-am remarcat. Evident că pe site sunt multe modele. Mi-a fost destul de greu să aleg un singur model pe care să-l scot în față. Totul ține de gusturi și de preferințe pentru că sunt modele simple sau sofisticate, dar și inele cu pietre colorate sau într-o singură culoare.

Modele sofisticate de inele

Nu port foarte multe bijuterii, dar este evident că nu pot pot despărți de inelul de logodnă și nici de verighetă. Jeulia este un site specializat în bijuterii. Aici am găsit modelele astea deosebite. Inelul de mai sus ar putea fi tot ceea ce ți-ai putea dori. În realitate este compus din 2 inele care se combină perfect. Acestea pot fi purtate individual sau împreună. Mi se pare că se potrivesc și arată foarte bine împreună așa că eu consider că este potrivită combinarea acestora cu tot felul de ținute.

Inele moderne și feminine

În categoria moissanite rings am găsit cele mai frumoase și moderne inele. M-au atras marea majoritate a acestora atât prin modelele acestora, cât și a prețurilor care mi s-au părut potrivite. Raportul calitate preț este foarte bun și tocmai din acest motiv aș vrea doar să să aruncați o privire ca să vedeți cât de bine se potrivesc oricărui stil.

Care sunt accesoriile voastre preferate? Vă plac inelele? Ce fel de modele vă atrag?

You may also like

19 comentarii

    1. Ador bijuteriile însă recunosc ca în topul preferințelor se regăsesc cerceii.Bine,asta nu înseamnă că aș refuza inelele

  1. Ador bijuteriile! Tocmai am primit niște cadouri de 1 martie și sunt tare încântată.
    Cu toate astea, aș alege ceva de pe site-ul prezentat. Fug să văd ce îmi face cu ochiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.