Combinații interesante de cereale de la Mixit

Cerealele înlocuiesc cu succes un mic dejun rapid. Fie că vreau sau nu, acestea sunt cerute inclusiv de copii și nu prea am cum să mă împotrivesc. Eu le consum cel mai des cu lapte, dar am avut și momente în care le-am combinat cu iaurt sau chiar și simple pe post de snack. Mixit este o combinație total inedită de cereale și cu siguranță veți îndrăgi după ce le veți încerca.

Musli sănătos: Digestie și metabolism

Din toată gama Mixit am ales Mix pentru mama. Combinația asta mi s-a părut interesantă și vroiam neaparat s-o gust. Printre principalele ingrediente am găsit fructe liofizate, covrigei în ciocolată și condimente. Este bogat în Omega 3, minerale sănătoase și fructe cu conținut ridicat de vit C, acest amestec mă menține în formă cu fiecare mic dejun. Nu am regăsit absolut deloc zahăr adăugat și asta le face cu atât mai sănătoase și potrivite dorințelor mele.

Niciodată nu am mai făcut astfel de combinații și m-a surprins plăcut combinația. Covrigeii în ciocolată dau acea notă crocantă întregii combinații. Nici ciocolată folosită nu este una normală și aș spune că este o variantă cu o cantitate mică de zahăr sau chiar îndulcită cu stevia. Eu iubesc fructele și atunci când le găseam le savuram cu mare drag. Printre acestea am găsit căpșuni și afine. Acestea sunt ușor acrișoare și dau un gust tare bun combinației de cereale.

Aruncând o privire pe site am văzut că au apărut sortimente noi. Cel puțin unele mă atrag maxim și chiar îmi doresc să mai încerc și alte combinații. Varianta La costum de baie are nucă de cocos, zmeură, afine, semințe de floarea soarelui și o combinație din diverși fulgi de orz, ovăz și grâu.

De ce sunt sănătoase alimente liofilizate

Când vine vorba de liofizare recunosc că nu știam mare lucru așa că m-am documentat. Aceste fructe liofizate sunt mult mai sănătoase decât cele deshidratate pentru că nu conțin zahăr, carbohidrați și nici calorii. Produsele de tip freeze-drying sunt mult mai recomandate pentru că sunt uscate prin înghețare și atât, așa cum spuneam și mai sus prin procesul de liofilizare produsele își mențin culoarea, gustul și aspectul astfel ca nu este nevoie de coloranți sau aditivi.

Eram curioasă să văd cum sunt căpșunile liofizate de la Mixit, dar n-am apucat să-mi pun planul în aplicare pentru că domnișoara Eva mi-a luat-o înainte. Gustul este absolut identic cu cel al fructului. Fructul seamănă mai mult cu un burete. Nu are consistență, dar gustul este același și chiar simți că consumi acele fructe sezoniere.

Voi ați încercat astfel de produse? Mâncați cereale dimineața la micul dejun?

You may also like

10 comentarii

  1. Arăta tare bine și recunosc că e interesanta combinația.
    Însă micul dejun la mine nu prea există,in timpul săptămânii mă trezesc foarte devreme și nu prea mai am timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.