Ce spun studiile referitoare la cate deodorante consumam pe an

Știrile pe care le aud deseori aproape că mă îngrozesc atunci când vine vorba de igienă. Studiile făcute pe cine știe ce persoane anunță că sunt români care consumă un tub de pastă de dinți pe an, un deodorant pe an și de gel de duș nu au pomenit nimic. Îmi pot imagina că sunt români care nu fac duș zilnic sau nu fac nici măcar o dată la două zile dar parcă aceste produse de igienă se consumă chiar dacă folosești o cantitate mică de produs.store1

Cred că aceste studii sunt făcute pe persoanele din mediul rural care nu pun mare preț pe igienă. Nu vreau să jignesc pe nimeni dar îmi este greu să cred că o persoană din mediul urban își poate permite să se ducă la muncă mirosind a transpirație sau fără un minim de igienă orală.

Fiecare persoană se simte atașat față de o marcă de cosmetice sau are produse favorite pe care le urmărește și le cumpără pentru efectele bune și pentru faptul că au o chimie bună cu acel produs. De cele mai multe ori îmi cumpăr cosmeticele sau produsele de îngrijire din Carrefour sau depinde unde ajung să fac cumpărături pentru că tot de acolo îmi iau cam tot ce am nevoie.

Nu știam până acum că sunt site-uri care comercializează produse cosmetice en gross și practică niște prețuri bune. Să cumperi un șampon Dove cu 5-6 lei cred că este nimica toată. este aproape la jumătate de preț față de cel din magazine. Dacă un astfel de site practică prețuri atât de mici, nici nu vreau să îmi închipui hypermarketurile sau magazinele mari la ce prețuri de achiziție au astfel de produse.

spray-dove

Deodorant Dove ImportDirect.ro

Dacă pe ImportDirect.ro găsiți acest deodorant la 7 lei, în orice alt magazin nu cred că este mai ieftin de 12 lei. Poate când este o mega ofertă am mai găsit Dove cu 9-10 lei. Mă tot gândesc cum pot face să dau o comandă și eu de pe acest site și să îmi fac câteva stocuri pe produse. Comanda minimă este 500 lei dar nu știu exact cât se plătește transport.

dove-stick-min

Dove stick ImportDirect.ro

Consum foarte multe produse Dove și din acest motiv am analizat oferta la aceste produse. Și stick-ul îl găsiți la un preț foarte mic. Mă tot gândeam la soluții care să mă poată ajuta să dau și eu o comandă aici și cred că o comandă colectivă ar fi cea mai indicată. Adun toată familia, fac un necesar și asta este.

Nu știu exact de unde se aprovizionează magazinele mici și dacă au vreo sursă de unde pot achiziționa produse mai ieftin dar aceasta poate fi o soluție foarte bună. În situația dată stau și mă întreb dacă un magazin cu „de toate” nu ar fi bun și ca un business.

Dacă aveți nevoie de informații sau orice fel de informații referitoare la comenzi îi puteți contacta telefonic, prin email sau personal aici:

Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500
continentalaz@gmail.com
Fix — 0366 401 113
Mobil — 0755076005

You may also like

3 comentarii

  1. dincolo de cei care nu au nici apa nici mancare (sa nu uitam, peste 30% din casele romanilor sunt cu toaleta in fundul curtii) – deci bani de deodorante nu mai au, eu folosesc f. rar. Motivul: alergiile – de la un deodorant cu aluminiu am facut o alergie de eram rosie rosie in zona axilei (dermatoloaga a confirmat, a mai avut din astea). O igiena adecvata corpului ajunge.
    Am remarcat ca in perioadele la munte transpir dar nu miros!, si ca oamenii care fac sport si se spala dupa nu miros. Din conta, cei care fumeaza/consuma alimente f. picante /medicamente/chimicale au un miros mai puternic.
    In rest, mai e o grupa de vegani/naturisti ce isi fac singuri antiperspirantul – piatra de alun e folosita des.

    1. Eu am incercat antiperspirante fara aluminiu si nu sunt ok pentru mine. Transpir si este deranjant. Prefer sa raman la deodorantele cu alumini la care nu am nici o intoleranta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.