Bijuterii de la Saratremo

Accesoriile sunt foarte importante în viața unei femei. Ele pot pune în valoare o ținută și chiar să o pună într-o lumină mult mai frumoasă. Nu îmi place să port foarte multe accesorii, ci doar să le folosesc doar pentru a-mi oferi un plus de încredere.

Magazinul online de bijuterii și accesorii minunate SaraTremo este dedicat femeilor care vor să facă impresie, femeilor care își doresc să fie centrul visurilor bărbaților din jur, precum și domnilor care știu să se pună în valoare și vor să cucerească iubita perfectă.

Cercei rotunzi

Cerceii rotunzi sunt în topul preferințelor mele. Mi se pare că mă prind foarte bine și apelez destul de des la ei. Sunt de mprime medie și se așează foarte frumos. Eu mai am o pereche mari și din acest motiv se fac destul de ușor ovali. Acești cercei de la Saratremo au avantajul că sunt medii și că tija care intră în ureche este relativ mică și destul de groasă. În acest fel ea este destul de greu de strâmbat și cerceii își vor păstra foarte bine forma.

De obicei, port cerceii pe timpul zilei și seara, la culcare, îi scot tocmai pentru a-i proteja. Aceștia i-am purtat în continuu decând i-am primit și îmi plac foarte mult. Până acum purtam o pereche de argint, dar aceștia sunt placați cu aur de 18K și cred că de dragul schimbării apelez la ei destul de des.

Brățară de picior

Motivul pentru care am dat o comandă pe Saratremo a fost tocmai pentru că-mi doream o brîțară de picior. Mi s-a pus pata că îmi trebuie și mie una. Am stat o grămadă de timp să analizez oferta lor și să aleg acel model pe care l-aș putea purta mai tot timpul. Am găsit această bratara de picior placată cu aur și cu câteva mărgeluțe. Îmi place enorm de mult și nu prea o mai dau jos. Dacă vedeți pozele mele din ultimul timp, veți observa că apare peste tot.

M-am obișnuit cu ea, nu mă incomodează deloc și chiar îmi face plăcere s-o port. Am dat-o jos doar când am purtat accesorii argintii. În rest, nu am protejat-o absolut deloc. Chiar am făcut și baie cu ea și arată perfect.

Inel de argint

La capitolul inele stau destul de prost. Nu prea port și parcă mă incomodează. Nici măcar verigheta nu o port. Nu știu ce-a fost în capul meu să mă măsor fix la inelar și să-mi aleg un model. Mărimea am potrivit-o doar că trebuia să-mi iau ceva pentru mijlociu.

Îmi pare rău că nu am ales măcar pe argintiu. În rest, pot să spun că bijuteriile sunt foarte frumos lucrate.

You may also like

16 comentarii

  1. Foarte frumoase sa le porti cu placere, o bratara de picior imi doresc si eu de ceva vreme, Mi-ar sta bine acum mai ales ca plec in conceidu

  2. Imi plac mult bijuteriile sunt fin lucrate si minimaliste. Ai ales bine, sunt clasice si merg la orice tinuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.