4 rochii de ocazie perfecte pentru petrecerile din vara asta

De câte ori nu vi s-a întâmplat să trebuiască să mergeți la o petrecere și toate rochii pe care le aveați să nu vă mulțumească? Mie mi se întâmplă frecvent asta. Caut mereu rochii noi care să-mi satisfacă dorințele și care să mă pună în evidență. Problema este că mai peste tot găsim cam același modele de rochii și încerc să găsesc acele site-uri deosebite care au modele ceva mai interesante.

Rochii cu un design special

Rozul a început să-mi intre tot mai mult la suflet în ultimul timp. Dacă vă place modelul puteți încerca și alte culori dacă nu vă place aceasta. Evident că modelul rochiei atrage și asta pot spune și în cazul meu. Nu am mai văzut de foarte mult timp o rochie midi care să arate atât de bine și de elegant. Pe bust are câteva detalii interesante care urmăresc linia corpului și fac ca rochia să fie foarte frumoasă.

O altă rochie specială ar putea fi și aceasta din dantelă. Este o rochiță plină din dantelă care vine bufantă în partea de jos și mă duce cu gândul că ar semăna cu rochia unei balerine. Cred că dacă în partea de jos ar fi fost dreaptă nu ar mai fi ieșit atât de mult în evidență.

Dacă vă uitați puțin la modelele alese aș putea să spun că seamănă foarte mult modelele între ele și că diferența este făcută de material și de câteva linii ușoare care diferă. Cred că mă orientez către acest modele pentru că astfel de modele mă avantajează pe mine. Sunt mulate în partea de sus și în partea de jos se așează ușor bufant care face ca în zona abdomenului să fie suficient de multă lejeritate.

Abia acum mi-am dat seama că până acum am ales doar culori foarte deschise. Ca să ies din tipare, am ales o rochie vișinie de această dată. Lungimea rochiei este midi și broderia din partea de sus se regăsește puțin și în partea de jos. Este o rochie frumoasă și elegantă și dacă doriți să vedeți și alte modele homecoming dresses 2019 vă puteți uita pe site.

You may also like

18 comentarii

  1. hmmm, stii ce imi place cel mai mult? ca ai ales rochii mai scurte si nu clasicele rochii pana in pamant pentru care opteaza majoritatea. Ca modele, cu atata roz si dantela, parca nu ar fi pentru mine, dar trebuie sa recunosc ca sunt rochii de ocazie foarte frumoase.

  2. Sunt rochii foarte frumoase dar nu ma avantajeaza!imi plac mai mult cele lungi!dar acestea sunt foarte frumoase!

  3. Mereu am problema rochițelor. Ori de câte ori se ivește un eveniment special, eu nu am rochiță, chiar dacă am început căutările în urmă cu o lună. Îmi place foarte mult penultima rochiță. Pe o piele un pic bronzată arată perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.