Produse consumate în februarie și martie 2022

Trăiam cu impresia că am un maldăr de produse. Tot ziceam că s-au strâns mult prea multe. În realitate, când am vrut să le pozez am văzut că nu sunt chiar atât de multe. Să vă spun câteva cuvinte despre ele în speranța că vă ajut dacă sunteți în căutarea unui produs bun sau să-l ocoliți în cazul în care nu merită banii.

Produse de îngrijire consumate

Se pare că în topul produselor consumate au fost săpunurile lichide. Nu aș fi crezut. În primul rând săpunul lichid de la Dermacol cu pepene verde mi-a plăcut mult. Același lucru îl pot spune și despre săpunul lichid gel de la Yves Rocher. Chiar dacă nu are o cantitate mare, acesta este concentrat și se folosește o cantitate mică de produs. Iubesc produsele Yves Rocher și de fiecare dată mă surprind plăcut.

Săpunul Tropical Cocktail l-am luat de pe Notino și l-am ales după designul acestuia. Nu m-a dat pe spate deloc. Sunt multe alte săpunuri lichide mai bune așa că-l puteți ocoli. Cel de la Yves Rocher este în topul preferințelor mele, iar dacă sunteți în căutarea unui produs bun și accesibil atunci varianta Balea este ideală.

Exfoliant bifazic pentru bronz luminos de la Yves Rocher este de vis. O dată ce intră în contact cu apa capătă o consistență lăptoasă. Exfoliază blând pielea și o hidratează în același timp. V-am povestit despre el aici.

Gelurile de duș de la Avon sunt bune. Am amintiri plăcute cu ele. La una dintre ultimele mele comenzi pe site-ul lor am inclus și acest produs care mi-a plăcut. Sunt convinsă că oricare ar fi alegerea voastră, este bună. Dacă trebuie să comandați de la ei consider că sunt o alternativă bună. Dacă nu, puteți apela cu încredere la produsele Yves Rocher sau Balea pentru că fac cam același lucru.

Produse de îngrijirea părului

Șamponul Nature Box pentru vârfuri despicate l-am văzut recomandat de foarte multă lume. este un produs chiar ieftin și nu mă gândeam că face minuni. Nu pot să vă mint, l-am folosit atunci când nu-mi găseam șamponul meu sau când mi se termina șamponul și vroiam ceva până când îmi luam un nou șampon. Nu prea l-am folosit constant și nu știu ce să zic.

Balsamul de la Yves Rocher anti căderea părului nu este cel mai hidratant produs. Vă spun sincer că eu l-am folosit împreună cu șamponul pentru că vroiam să obțin rezultatele dorite. Am folosit și fiolele anti căderea părului din aceeași gamă și să știți că au fost chiar eficiente. Acum nu știu dacă folosite individual aveau rezultate sau faptul că am folosit întreaga gamă a fost super eficient. Căderea părului s-a stopat vizibil. Oricum observ că am cam uitat să aplic fiolele în ultimul timp. De obicei le aplicam la 2-3 zile și chiar vă recomand fiolele anti căderea părului.

Masca de păr de la L’oreal este super bună. O folosesc de ceva timp și cred că este a patra sau a cincea cutie cumpărată. Are ulei de cocos și este foarte hidratantă. Eu o folosesc și pentru Cristina pentru că în felul ăsta nu i se mai încurcă părul atât de tare.

Gelul de curățare pentru bebeluși de la Nivea mi-a plăcut tare mult. Raportul calitate/preț este bun și mie mi-a plăcut mult și pentru că are pompiță. Asta îl face foarte practic. Apa organică de trandafiri de la Ina essential mi-a plăcut tare mult. O foloseam pe post de loțiune tonică și-mi plăcea mult senzația pe care mi-o lăsa pe ten. O recomand cu drag. Un alt produs foarte drag mie, dar și copiilor sunt tabletele colorate efervescente pentru baie de la EP Line. Acestea colorează foarte tare apa din baie și în felul ăsta baia este o plăcere. La capitolul șervețele umede pentru bebeluși am folosit cam tot ce se poate. Cele mai multe au fost luate din LIDL. Sunt foarte ieftine șervețelele de bebeluși marcă proprie și până acum nu am avut nicio problemă. Am mai încercat și șervețelele din Penny și au fost ok și alea.

Voi ce produse ați mai descoperit în ultimul timp? Ați folosit vreunul din produsele consumate de mine?

You may also like

14 comentarii

  1. Faine produse ,masca de păr aș vrea să o încerc și eu ,de la avon folosesc în permanență geluri de duș sau spumante și-mi plac foarte mult și prețul este super bun .

    1. Am folosit la un moment dat gelul de duș de la Nature box și cel de la Dermacol, mi-au plăcut dar nu le-am recumparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.