Crăciunozarul și Vrăjitoarea Iarna de Tom Fletcher – Recenzie

Crăciunozaurul și Vrăjitoarea iarna este cea de-a doua parte a cărții Crăciunozaurul despre care v-am povestit deja. Este o carte cam la fel de mare ca prima, dar ușor de citit și o lectură plăcută în același timp. Mie mi-a plăcut și Cristina a fost și ea îndrăgostită de poveste.

Crăciunozaurul și Vrăjitoarea iarna

Tom Fletcher este un autor perfect pentru că reușește să se facă înțeles de copii și creează niște povești absolut superbe. Am fost atrasă de prima carte, iar aceasta este a doua carte a ui pe care-o citesc și care m-a impresionat plăcut.

Personajul principal rămâne William. Acesta este un băiețel în căruciorul cu rotile și acesta este creionat ca fiind isteț, descurcăreț, bun și săritor la nevoie. Aventura începe atunci când Moș Crăciun le oferă posibilitatea lui William și Brendei a unei excursii la Polul Nord. Ajung sa o cunoască pe misterioasa Vrăjitoarea Iarna și cumva să o vadă pe mama lui, William își dorește să o revadă dar totul capătă o altă întorsătură.

Primește din partea lui Moș Crăciun un bob magic care are menirea de-ai îndeplini orice dorința, dar acesta ajunge în mâinile greșite… Oare ce se va întâmpla mai departe? Cu siguranță veți afla dacă veți citi cartea. Este o poveste unică, plină de amuzament și de magie ce pur și simplu te face să bucuri de aceea perioadă magică din an.

O lectură plăcută pentru copii, cât și pentru adulți, captivantă și cu desene creionate frumos pentru ca cei mici să poată pătrunde și mai mult în magia poveștii. Cartea are puțin peste 400 de pagini, dar se citește destul de ușor. Scrisul este mare și pe alocuri sunt și desenele sugestive. Un alt aspect care mi-a plăcut la această carte este faptul că are coperta cartonată.

Voi ați citit cartea? Aveți recomandări de cărți captivante pentru copiii de 8 ani?

You may also like

13 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.