Simte diferența pe tenul tău cu apele florale InaEssentials

Apele florale îmi plac pentru simplul fapt că îmi lasă tenul foarte fin și cu un miros plăcut. Acestea sunt fabricate din diverse plante care au rolul de a veni în rezolvarea anumitor probleme sau pur și simplu de curățare a tenului. Inaessentials este o afacere de familie care se ocupă cu agricultura organică și prelucrarea organică a culturilor de uleiuri esențiale de mai bine de un deceniu. Compania cultivă plantații cu lavandă organică, trandafiri, scumpie,roiniță Melissa, mușețel și salvie.

Eu nu am probleme cu tenul. Am tenul mixt care nu are probleme care trebuiesc tratate așa că folosesc apele organice pe post de toner. Îmi place mult cum se simt pe ten, mirosul cu care mă răsfăț și faptul că sunt niște produse naturale. Inaessentials are câteva sortimente care mi-au atras atenția și pe care mi le-am luat.

Apa organică de lavandă are un miros divin. Îmi place enorm de mult s-o folosesc și mirosul mă atrage ca un magnet. Aceasta curăță și hidratează și poate fi folosită și împotriva acneei. Mirosul se simte foarte bine și îmi place că nu se simte foarte puternic. Este recomandată pentru tenul normal și gras. Ea poate fi folosită de maxim 3 ori pe și și doar pentru uz extern.

Apa organică de trandafiri este favorita mea. Mirosul acesteia se simte foarte plăcut pe ten și mi se pare că mă relaxează maxim. Pe sticlă sunt menționată câteva aspecte pentru a îndruma persoanele cum să folosească acest produs pentru o eficiență sporită. Aceasta hidratează și înmoaie pielea și este potrivită pentru pielea uscată. Nu este nicio problemă dacă o folosiți și nu aveți pielea uscată. Pielea mea o tolerează foarte bine și faptul că are acest miros plăcut mă face să întind mâna după ea mult mai des.

Apa organică de mușețel tonifică și împrospătează pielea. Are un efect calmant și plăcut asupra pielii iritate. Tocmai din acest motiv ea este recomandată pielii sensibile sau iritate. Se umezește o dischetă demachiantă și se șterge ușor fața. Aceasta este foarte spornică și ajunge o perioadă lungă de timp. Cele 200 ml de produs cu siguranță îmi vor ajunge pentru o bună perioadă de timp pentru că nu folosesc o cantitate mare de produs zilnic.

Apa organică de melissa(roiniță) este singura pe care nu am mai încercat-o. Eu am mai avut contact cu diverse ape florale doar că această plantă îmi este străină și chiar m-am bucurat s-o descopăr. Aceasta are efect benefic asupra pielii iritate și dermatitei. Recomandată pentru toate tipurile de ten. Se poate aplica pe zona afectată și să se șteargă ușor fără a pune o presiune prea mare.

Apa organică de salvie este recomandată asupra pielii scalpului și a părului, având un efect anti-mătreață. Aceasta se pulverizează pe părul uscat și se folosește în termen de 40 de zile de la deschidere. O păstrez pentru acele momente în care voi avea probleme pentru că mi-am găsit un echilibru în acest sens pentru moment.

Îmi plac tare mult toate produsele de la Inaessentials și mă bucur că i-am descoperit. Mă răsfăț zi de zi cu produsele lor și îmi oferă o stare de bine. Le recomand cu drag pentru că vă veți convinge.

Voi folosiți apele florale? Ați încercat vreunul din produsele Inaessentials?

You may also like

18 comentarii

  1. Nu am încercat nici una din aceste ape florale ,dar cea de lavandă pare potrivită tenului meu gras ,toate sunt bune ,depinde de tipul de ten pe care-l avem .

  2. Par interesante rău… Pe cea de mușețel as încerca-o… Întotdeauna am avut o slăbiciune pentru mușețel în cosmetice… Sa le folosești cu placere

    1. Am observat ca sunt foarte lăudate în online aceste produse. Încă nu am avut ocazia să le incerc

  3. Folosesc ape florale și îmi plac tare mult, de fapt tenului meu. 🙂
    Nu am încercat apa de lavandă, dar am un motiv în plus să încep cu Inaessentials.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.