Autobronzant Bioderma Photoderm – bronzare rapidă

Bronzul a devenit un subiect tabu pentru mine pentru că soarele nu mai este atât de prietenos. Prefer să stau sub umbrelă și să-mi aplic factor de protecție din belșug și în mod repetat pentru că nu mai vreau alte alunițe sau neplăceri. Dacă se întâmplă ca printre picături să mă prindă și soarele atunci este ok. Doar pe picioare nu insist foarte tare cu SPF-ul și folosesc ceva mai lejer. Măcar picioarele să se bronzeze un picuț.

De ce am fost reticentă să aplic autobronzantul Photoderm de la Bioderma

Toată lumea a avut cel puțin o dată-n viață o experință mai puțin plăcută cu autobronzatul. Se știe că o aplicare necorespunzătoare poate atrage după sine pete sau o culoare neuniformă. Sau, cum am mai pățit în trecut, să rămân pătată pe mână pentru că am aplicat cu mâna crema și la îmbinarea palmei cu degetele aveam ceva pete.

Am căutat foarte multe păreri pentru că eu vroiam să-mi aplic autobronzatul de la Bioderma când urma să am botezul Evei și chiar nu-mi doream să dau greș. Am citit păreri, am văzut recenzii, m-am documentat destul de mult înainte de a-l folosi. Vreau să vă povestesc ce am aflat eu despre el și care este părerea mea în urma folosirii acestuia.

Pregătirea pielii înainte de aplicarea autobronzatului

Pielea trebuie pregătită puțin înainte și când spun asta mă refer la îndepărtarea celulelor moarte și curățarea corespunzătoare. Aveam mare nevoie de un exfoliant așa că exfoliantul bifazic pentru un bronz luminos de la Yves Rocher mi-a ajuns la fix.

Epilarea am făcut-o cu câteva zile înainte apoi am folosit acest exfoliant. Acesta de la Yves Rocher mi s-a părut genial. O dată aplicat pe corp are o textură ușor gelatinoasă cu granule fine de coajă de nucă de cocos. Din momentul în care acest exfoliant intră în contact cu apa capătă o textură ușor lăptoasă și se transformă într-o culoare albă. Mirosul este divin și trebuie să recunosc că m-a cucerit această gamă Monoi de Tahiti. Exfolierea este fină, dar eficientă. Eu chiar am fost impresionătă de felul în care mi-am simțit pielea după aplicarea acestui exfoliant și, în plus, mi-a oferit și o hidratare plăcută.

Photoderm Bioderma – aplicare, rezistență, păreri

Autobronzantul de la Bioderma vine în varianta tip spray și are doar 150 ml. O cantitate micuță aș putea spune pentru început. Înainte de aplicare pielea nu trebuie să aibă strop de apă pe ea și ar fi de preferat să fie cât se poate de uscată. Modul de aplicare este cât se poate de simplu. Se pulverizează autobronzatul pe zona dorită și apoi se uniformizează produsul cu mâna. Am pulverizat din loc în loc pentru a nu avea neplăcerea de a avea goluri. Consistența este tip spray, dar parcă are ceva uleiuri care pot fi masate și uniformizate. În felul ăsta poți să-ți dai seama pe unde ai aplicat produs și unde nu.

După o simplă pulverizare nu te înnegrești. Bronzarea este treptată și după o singură pulverizare aș putea să spun că rezultatul apare după după câteva ore. Pielea mea este ușor pigmentată și nu pot să spun că s-a văzut o schimbare notabilă după prima aplicare. A doua zi am reaplicat produsul și abia atunci am văzut ceva schimbări.

Bronzarea a fost treptată și m-am bronzat destul de ușor și după folosirea acestui autobronzant nu am rămas cu pete. Singura parte proastă ar fi că am avut impresia că mi s-a dus destul de repede bronzul de pe piele. Nu a rezistat foarte bine în timp. Și, cu toater astea, pot să spun că nu am murdărit prosopul sau cearceaful. S-a dus treptat și uniform și aș putea să spun că și ăsta ar fi un plus.

Ca și concluzie, este autobronzatul perfect dacă vă doriți un bronz perfect și rapid. Chiar reușiți să obțineți asta într-un timp scurt. Eu am aplicat produsul de 2 ori pe tot corpul doar pe picioare am mai aplicat suplimentar încă o dată. Observ că mai este suficient de mult produs. Ca și minus aș putea să pun prețul. Eu l-am luat de pe notino.ro

You may also like

18 comentarii

  1. Ador aceste produse ,mai ales cele de la Bioderma îmi plac mult de tot ,din ce am folosit până acuma de la einimic nu m-a dezamăgit !

    1. Bine de știut… Si eu am avut ceva neplăceri cu autobronzantul în trecut…si de atunci l-am evitat… Mersi pentru recomandare

  2. Cred ca e foarte fain acest autobronzant!In trecut am folosit si eu dar nu m.am putut face uniform!De aceea cred ca trebuie sa ne documentam inainte ca sa stim exact cum trebuie aolicat!

  3. O singura data in viata mea am folosit autobronzant. Aratam ca un morcov lucios. Apoi m-am patat in functie de cum mi s-a luat vopseaua 😀 Eu ma colorez imediat. Anul acesta am experimentat o arsura de toata frumusetea in numai 4 ore de plaja…

  4. Si eu sunt extrem de reticenta cand vine vorba de autobronzant. Eu sunt si foarte foarte alba si imi este teama ca se vede urat.
    Dar pana la urma cred ca o sa incerc, am incredere in produsele de la Bioderma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.