Tricicleta multifuncțională – 4 moduri rapide în care se poate transforma

Eva crește văzând cu ochii și parcă toate achizițiile ei sunt mult mai rapide decât cele ale Cristinei. Cristina la un an și 3 luni abia mergea, iar Eva la un an și 3 luni aproape aleargă. Se descurcă foarte bine și face zilnic achiziții noi de mă surprinde și pe mine. Tocmai din acest motiv am zis că este numai bună o tricicletă multifuncțională. De cum am văzut acest model am zis că trebuie să fie a ei.

Tricicletă multifuncțională

În primul rând îmi place mult această tricicletă pentru că toate trecerile de la un model la altul se face foarte ușor prin apăsarea unor butoane. Tricicleta poate fi folosită cu sau fără pedale și se poate folosi bara cu ajutorul căreia puteți direcționa copilul sau chiar să-l împingeți. Roțile din spate se distanțează și se apropie în funcție de înălțimea pe care vreți s-o oferiți acestei triciclete.

Poate fi folosită și ca o tricicletă simplă fără pedale cu ajutorul căreia copilul poate merge singur cu piciorușele în așa fel încât el să învețe să-și țină echilibrul. Pe vremea în care nu aveam copii nu înțelegeam de ce chinuie săracii copii și îi lasă să dea singuri din picioare. În realitate această metodă îi ajută foarte mult pe copii și am văzut foarte mulți copii care prind destul de mare viteză făcându-și vânt doar cu picioarele.

Am vrut să vă arăt exact modurile în care această tricicletă de la CLD Innovating se transformă pentru că așa veți înțelege mult mai bine. În plus, aici vedeți exact și grupele de vârstă la care este recomandată modul de folosire al fiecăreia. Un mare plus este și faptul că aceasta se pliază ușor și poate fi luată peste tot cu mine pentru că nu ocupă mult loc în portbagaj.

Experiența mea cu tricicleta cea nouă

Întâi de toate trebuie să recunosc că eu sunt captivată de această tricicletă. Roțile sunt dintr-un cauciuc moale și rezistent, făcând astfel rularea foarte silențioasă. Este destul de ușor să-ți găsești echilibrul pe această tricicletă dat fiind faptul că roțile din spate își pot modifica poziția. Pedalele au și ele 2 poziții în care se pot prinde astfel încât pot fi fixe sau se pot folosi pentru deplasarea propriu-zisă.

Tricicleta este foarte ușoară și se poate transforma ușor prin simpla apăsare a butoanelor albe. În felul ăsta se pot strânge, adăuga piese, etc. Fetele au fost încântate maxim și amândouă au luat la rând tricicleta. Ca idee, eu am luat-o pentru Eva, fetița cea mică, pentru că cea mare este mult prea mare pentru ea. Asta nu a împiedicat-o să dea câteva ture bune cu tricicleta prin casă.

Pot să spun că am luat-o la fix pentru că deabia acum Eva a început să-și găsească echilibrul și să se descurce câtuși de cât. Dacă o luam mai devreme nu aș fi avut ce face cu ea. O recomand cu drag pentru că poate fi folosită o perioadă lungă de timp și cu siguranță va fi la fel de fascinantă și la anul când gâza cea mică va mai crește.

You may also like

18 comentarii

  1. Este foarte bună și utilă ,dacă aș mai fi avut nevoie de așa ceva cu siguranță aș fi cumpărat și eu o astfel de tricicletă . Plimbări plăcute draga mea și să vă bucurați de ea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.