5 idei de cadouri de sărbători

Încă puțin și intrăm în luna decembrie și începe marea nebunie a cadourilor. Vrem să cumpărăm cadouri pentru toată lumea și, evident, că trebuie să ne orientăm către cele mai inspirate cadou pentru ca cele oferite să poată fi utile. Nu mi-am făcut o listă exactă cu produsele pe care le am de cumpărat și nici lista cu persoanele pe care vreau să le surprind de sărbători. Totuși ar trebui să mă mișc destul de rapid pentru că este posibil ca reducerile la începutul lunii decembrie să fie mai bune decât în preajma ajunului.

O mare parte din alegerile pe care urmează să le fac vor fi cu siguranță de la Decathlon și asta pentru că sportul a ajuns să fie foarte important. Îndemnul #OferăUnCadouSportiv poate fi bun chiar și pentru persoanele care nu sunt tocmai prietene cu mișcarea. Nu mai reușim să ajungem fizic în sălile de sport sau cel puțin asta este în cazul meu. Așa că niște accesorii utile pentru a face sport acasă atunci când avem puțin timp sunt perfecte.

Gantere 1 kg

1.Gantere ușoare

Îmi doresc niște gantere de acest gen pentru mine. Am început să fac câteva exerciții ușoare acasă și acestea mi-ar fi de ajutor pentru exercițiile la brațe. Au doar 1 kg, dar sunt potrivite pentru mine. Dacă voi considera că am nevoie de greutăți mai mari, voi face trecerea. Eu consider că mărimea aceasta este bună pentru început. La câteva serii de exerciții sunt mai mult decât perfecte.

Studiez acest aspect de foarte mult timp. Am verificat modelul în tot felul de magazine și pe #DecathlonRomânia am găsit cel mai bun raport calitate/preț. Cu atât mai mult cu cât cu cât Decathlon este un magazin specializat pe articole sportive și se știe că prețul este unul dintre cel mai bun pe mai multe segmente de produse.

2. Bandă elastică

Pentru prietena mea cea mai bună voi alege o bandă elastică. Și eu am pe listă un astfel de produs. Este unul dintre cele mai utile accesorii atunci când vrei să faci sport acasă. Cu ajutorul ei poți combina diverse exerciții pentru picioare sau pentru mâini. Mă atrage și pentru faptul că nu ocupă mult loc așa că îi voi face și ei o surpriză plăcută și neașteptată.

3. Stepper

Pentru mama vreau un stepper. Mereu îmi spune că-și dorește să facă mai multă mișcare. Evident că un astfel de aparat ar fi util pentru că este simplu și intuitiv. În plus, are un afișaj care îi arată exact câte calorii a consumat. Dacă vrea poate face și câteva exerciții pentru brațe în tot acest timp. Toate astea se pot întâmpla în timp ce se uită la televizor sau se relaxează pur și simplu uitându-se pe geam.

Sinceră să fiu, îmi place mult acest stepper poate și pentru că mi-l doream și eu până acum ceva timp. Mă gândesc că voi mai putea să-l folosesc și eu atunci când merg în vizită. În eventualitatea în care se plictisește de el, îl voi putea lua eu așa că oricum o dau este bine pentru mine.

Sac de dormit bordo

4. Sac de dormit

Soțul meu merită și el ceva. În mare parte are cam tot ce trebuie pentru pasiunea lui cu pescuitul. Știu că ar mai avea nevoie de un sac de dormit. Asta îi lipsește să zic așa. Anul trecut și-a luat un cort de la Decathlon doar că a amânat achiziția unui sac de dormit. Acesta îi fa fi util chiar și pentru perioada asta când temperaturile pe perioada nopții scad destul de mult. Sunt mai mult decât sigură că se va bucura.

5. Cizme de iarnă copii

Pentru fetița mea as vrea să-i iau și un cadou util. Pe principiul #ȘtiuCeVreiDeCrăciun doar că trebuie să luăm și lucruri utile pe lângă jucării. Ghetele acestea îmi plac tare mult pentru că sunt înalte și, în plus, sunt impermeabile așa că vor fi de un real ajutor în momentul în care ninge sau mergem la munte.

Voi ce cumpărături vreți să faceți pentru Crăciun? Vă orientați către cadouri utile? Ce ziceți? VĂ orientați și voi către sport anul acesta?

You may also like

16 comentarii

  1. Le combinam și noi… Jucărie, dulce și ceva util…hainute sau încălțăminte… Fain stepperul… Cred ca as putea lucra di eu la el…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.