Produse utile zi de zi de la Pell Amar

Nici nu mai are rost să vă povestesc despre Pell Amar pentru că eu am ajuns să le iubesc. Am încercat foarte multe produse de la ei și, în plus, am avut ocazia să văd prezentarea acestui brand încă de la începuturile ei. Acest brand a pornit de la ideea în care aceste produse erau unele tratament pentru soția doctorului Ștefan Ionescu-Călinești. Acesta a descoperit extractul din nămol sapropelic și cu ajutorul lui a creat aceste dermatocosmetice care sunt 100% românești.

Produse Pell Amar încercate de mine

Produsele care m-au impresionat pe mine au fost cremele de față, dar și gelul intim. Nu știu de ce îmi aduc aminte cu plăcere de ele. Asta înseamnă că au făcut numai lucruri bune în acest sens și dacă vreți să citiți mai multe o puteți face intrând aici.

Produse Pell Amar recent încercate

Gelul de duș Pell Amar cred că mi-a scăpat până acum. Am fost surprinsă să constat că nu încercasem un produs atât de utilizat în rutina mea de îngrijire. Întâi de toate am fost tentată să-l miros. Cred că este un gest reflex atunci când îmi pică în mână un gel de duș. Se simte un miros ușor de curat. Nu are niciun miros special și mă bucur să văd că au ținut cont ca acest produs să fie cât se poate de curat și din acest punct de vedere. Gradul de spumare este exact cât trebuie și îmi place că nu usucă pielea.

Crema pentru coate și câlcâie este hidratantă și foarte eficientă. Mi se pare un produs ideal atât în perioada rece, cât și în perioada caldă. Zonele acestea trebuiesc hidratate în permanență pentru a se vedea frumos. Nu cred că am mai folosit o cremă specială de coate și tocmai din acest motiv am fost tentată s-o încerc și în același timp am fost surprinsă plăcut să văd că pe zonele aplicate pielea avea un aspect mult mai neted.

Pasta de dinți fără fluor de la Pell Amar a ajuns la mama și asta pentru că eu nu am niciuna din problemele pe care acest produs vrea să le rezolve. Aceasta promite să refacă și să îngrijească gingiile. Are un gust ușor de Anason și pe site cred că mai sunt și alte arome disponibile. Dacă aveți probleme cu gingiile sau căutați o pastă de dinți fără fluor, aceasta ar putea fi perfectă.

Voi ați folosit produse Pell Amar? Care este produsul vostru preferat sau ce v-ați dori să încercați de la ei?

You may also like

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.