Armani code: parfumul preferat al bărbaților

Bărbații au tot felul de preferințe în materie de parfumuri. Unii preferă variantele puternice, alții parfumurile mai potolite sau chiar puțin dulci. Tocmai din acest motiv vreau să vă dau un pont și să vă recomand un parfum cu care puteți merge la sigur.

Armani Code – un parfum complex

Armani Code este un parfum extrem de cunoscut în rândul bărbaților. Cred că nu există bărbat care să nu-l fi încercat. Acesta este un parfum special creat pentru bărbații activi. El este recomandat pentru a fi folosit în a doua parte a zilei. Se face remarcat prin note orientale și picante. Am observat că mai toate parfumurile care au ca note de vârf tabacul sunt extrem de apreciate.

Parfumul l-a avut și la folosit până la ultima picătură. Trebuie să recunosc că îmi plăcea și mie mirosul și chiar reușeam să-l disting de fiecare dată când îl aplica. Ca să nu mai vorbesc despre persistența acestuia care era una îndelungată.

Cum am descoperit Armani Code Profumo

Parfumurile, dar și cosmeticele mi le cumpăr de pe Notino. La fiecare comandă primesc câte un cadou. De obicei, ai posibilitatea să-ți alegi cadoul. Uneori sunt mostre de creme, mostre de parfumuri sau diverse cadouri în funcție de promoțiile existente. La una dintre comenzi am primit un set de mostre de parfumuri bărbătești și așa am descoperit câteva parfumuri noi pe care nu le cunoșteam. Acesta a fost momentul în care am mirosit pentru prima dată Armani Code Profumo. Mirosul m-a cucerit atât pe mine cât și pe soțul meu din prima. Semăna cu clasicul Armani Code doar că avea niște accente mult mai plăcute care-l făcea mult mai potrivite preferințelor soțului meu.

Varianta de 60 ml a fost una acceptabilă din punct de vedere al prețului. A fost o reală plăcere pentru că mirosul s-a simțit tare bine pe piele și pe haine persista până când aceasta era spălată. Acesta este recomandat pentru seară, dar nu este deranjant nici dacă este purtat ziua.

Voi ce parfumuri de bărbați îmi recomandați? Ați încercat vreuna din variantele acestea de Armani Code?

You may also like

13 comentarii

  1. Armani nu am încercat, dar am câteva parfumuri preferate pentru băieții mei.
    M-ai convins însă să-l încerc să vedem dacă coincide cu notele preferate.
    Până acum le-am luat Carolina Herrera – Bad boy, XS, Invictus Hugo Boss, Bvlgari .etc.

  2. Sincer nu știu cum miroase,dar având în vedere faptul ca cei de la Armani produc doar parfumuri de top și preferatele mele sunt tot de la ei, nici nu am dubii ca nu ar fi pe gustul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.