Acid hialuronic și SPF 50 de la Eladerm

Acidul hialuronic este unul dintre cele mai apreciate șo căutate de produse de mai toate femeile. Acesta este supranumit ingredientul minune care ajută tenul să fie hidratat, să netezească ridurile și mult alte acțiuni benefice asupra tenului. Trebuie să recunosc că atunci când îl regăsesc pe lista de ingrediente a unei creme atunci mă ajută să mă hotărăsc puțin mai repede.

Acidul hialuronic și SPF-ul sunt mână-mână. În momentul în care aplici acizi, seruri sau diverse alte produse care acționează în profunzimea tenului, este bine să protejăm pielea și cu factor de protecție.

Despre Eladerm și dermatocosmetice

Produsele Eladerm sunt produse în România, în Alba Iulia. Ei achiziționează cele mai calitative ingrediente din străinătate și încearcă mereu să se plieze după cerințele clienților. Un alt aspect important este și faptul că lansează produse dedicate, pentru diferite afecțiuni ale pielii.

Eu am mai folosit produsele lor și chiar mi-au demonstrat că sunt dermatocosmetice bune. Nu au parfum, nu au parabeni și puteți să le folosiți cu cea mai mare încredere. Despre ce produse am mai folosit eu de la ei puteți să citiți aici.

Ser cu acid hialuronic

Serul cu acid hialuronic acționează în profunzimea pielii. Se știe că serumurile sunt mult mai eficiente. Sunt câțiva pași care trebuiesc urmăriți înainte de aplicarea acestuia pe ten. Trebuie să curățăm tenul și să aplicăm serul cu acid hialuronic pe tenul umed. În felul ăsta el acțiomnează mult mai bine. În plus, acesta trebuie sigilat cu o cremă hidratantă.

Designul acestui produs este minimalist și totuși extrem de elegant. Acidul hialuronic este într-o sticluță de 30 ml. Ambalajul este din sticlă și dozarea produsului se face cu ajutorul unei pipete. Toate informațiile necesare se regăsesc pe cutie, dar și pe etichetă. Îmi place și cum se comportă pe ten și faptul că intra rapid în piele. Sunt extrem de mulțumită de acest produs.

Cremă de față cu SPF 50

Toamna asta a fost foarte prietenoasă cu noi și soarele și-a făcut prezența din plin. Eu, de obicei, aplic SPF 50 pe timpul verii sau în momentul în care soarele este puternic și SPF 30 atunci când afară este înnorat pentru că și atunci avem nevoie de protecție. De data asta am folosit mai mult crema cu SPF 50 de la Eladerm pentru că n-o terminasem de astă vară și aceasta este valabilă doar 6 luni de la deschidere și vreau să profit din plin de ea.

Crema are o textură foarte plăcută. Intră rapid în piele, nu lasă urme albe și este o bază excelentă pentru machiaj. Îmi place mult cum îmi lasă tenul. Mă bucur că nu-mi lasă o peliculă grasă la suprafață.

Voi aplicați acid hialuronic pe ten? Ați încercat până acum produse Eladerm?

You may also like

13 comentarii

  1. Acidul hialuronic este grozav pentru piele și ten, pri urmare produsele acestea sunt potivite. Nu am încercat până acum nimic de l Eladerm, dar cred că merită cel puțin acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.