Despre fotoliul galben de la VidaXL și nemulțumirile mele

Sufrageria mea a suferit niște modificări. Am schimbat absolut tot și asta pentru că am vrut să văruiesc și am cumpărat totul nou. Mi se pare că am economisit mult spațiu și acum ttul arată după gustul meu și al soțului. Vreau să mai îmbunătățesc cu câte ceva, dar pentru moment m-am oprit. Vreau să vă arăt fotoliul meu galben după care m-am uitat mai bine de o lună și pe care l-am ales cu greu.

În căutarea unui fotoliu galben

Pereții mi i-am făcut albi, mai exact 3 pereți albi și unul gri. Pe peretele gri mi-am cumpărat o mobilă albă care vine suspendată pe perete. Am să fac un articol separat și cu mobila și asta pentru că și pe ea am cumpărat-o tot online. Canapeaua este gri din simplul motiv că se asortează cu peretele și pentru că am 2 copii. Îmi era teamă să aleg o culoare deschisă ca nu cumva să o murdărească imediat.

Vroiam o pată de culoare în cameră așa că am studiat un pic ideile de decorare a sufrageriei și am zis că o pată de galben ar fi numai bună. Ideea era să-mi aleg un fotoliu și o măsuță relativ micuță care să vină cumva într-un colț al camerei. Măsuța încă nu am ales-o, dar fotoliul le+-am comandat.

Am sunat și am tot întrebat la tot felul de site-uri despre modelul pe care eu mi-l alegeam. Unele site-uri îmi dădeau un termen de livrare mult prea mare și nu eram dispusă să aștept 2 luni pentru un fotoliu. Varianta care mi s-a părut ok am găsit-o pe VidaXL. Majoritatea site-urilor de unde mi-am găsit fotoliu am putut să contactez telefonic site-ul și să cer diverse detalii pe care nu le regăseam pe site. Acest site are o metodă destul de ciudată de a ține legătura cu clienții. M-ai exact puteam vorbi pe chat, dar acolo aș fi putut să las numărul de telefon și mă sunau ei a doua zi.

Recenziile nu erau waw. La fotoliul ales de mine erau muulte recenzii, dar lumea lăsase acolo recenzii despre multe alte produse de pe site. O mare parte dintre recenzii erau negative. Care zicea că a returnat un produs și nu primise banii, care spunea că a fost nemulțumit de ce primise, etc.

Despre VidaXL

Am început să caut tot felul de informații despre firmă pentru că începuse să-mi fie teamă să momand de la ei. Mă gândeam că în cazul în care produsul nu ar fi ok nu aș putea să-mi recuperez banii. Trebuie să recunosc că am început să caut alternative, dar restul modelelor pe care le găseam erau mai scumpe.

Întâmplarea a făcut ca în momentul în care eu căutam să găsesc fix modelul de pe site și pe emag. Vânzătorul era acelaș. Mai exact, fotoliul era vândut tot de VidaXL, dar prin intermediul celor de la emag. Emag-ul este o firmă serioasă și mă gândesc că nu s-ar fi asociat cu o firmă care nu este serioasă. Returul la Emag este foarte simplu și am garanția că-mi primesc banii în timp util.

Am comandat fotoliul de pe VidaXL prin Emag

Fotoliul vine la pachet cu un mic scăunel pe care să-ți poți pune picioarele. Eu m-am gândit că acela ar putea fi folosit ca și scaun normal în momentul în care am foarte mulți musafiri și spațiu mic. Când m-am hotărât să-l comand am întâmpinat un alt aspect ciudat. Era pentru prima când o comandă era condiționată de acest aspect. Nu aveam alternative. Trebuia să plătesc fotoliul în momentul plasării comenzii. Întrebările pe care eu deja le aveam acum parcă erau și mai multe.

Am riscat și l-am comandat. Comanda mi-a ajuns cam după 4-5 zile și tot ce aveam de făcut era să prind șurububrile care erau pentru picioare și spătarul. A fost ușor de montat. Scaunul de picioare mi se pare că se mișcă puțin. Cred că nu este suficient de drept, dar nu este greu să-l rezolv.

Fotoliul arată foarte bine. Este identic cu cel din poză și culoarea este ca pe site. Am o problemă cu faptul că acesta are acele cusături care face acele pătrățele inclusiv pe șezut. Nu știu cu ce este umplut pentru că mijlocul șezutului este cam inconfortabil. Nu înțeleg fenomenul, dar nu pare a fi tocmai o plăcere să stai pe el. Oricum îl folosesc ocazional așa că … este mai mult de decor. Ca idee se potrivește și arată de bine de decor. va fi folosit ocazional așa că l-am păstrat. Mă gândesc că ar fi fost mai ok dacă aș fi ales varianta dreaptă pentru șezut.

You may also like

10 comentarii

  1. Imi place culoarea, da ideea e ca iti pui intrebari cand trebuie sa platesti inainte de a vedea ce o sa vina de fapt.

  2. Ma bucur ca ai scris despre fotoliu pentru ca si eu vroiam sa-mi iau unul nou tot de la ei. Acum o sa mai caut, pentru ca imi doresc un fotoliu extrem de confortabil.

  3. Am și eu o experiență despre care m-am gândit să scriu. Nu întotdeauna este chiar ceea ce se vede în foto sau video, dar dacă acoperă mai mult de jumătate din așteptări și decidem să rămânem cu produsul, e alegerea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.