Haine pentru copii achiziționate de pe Dresslily

Îmi plac hainele de pe Dresslily și eu mi-am luat multe lucruri drăguțe de la ei. Mi-aș dori să se axeze și pe hăinuțele pentru copii pentru că am găsit niște rochii foarte frumoase de la ei. Chiar îmi ies în față mereu 2 rochițe cu unicorni ale Cristinei luate tot de pe Dresslily la un preț tare bun. Cred că la orice alt magazin fizic aș fi plătit o avere pentru ele. Una dintre acestea le puteți vedea aici.

Rochie pentru fetițe din tutu

Rochiile din tutu sunt cele mai frumoase. Mi se pare că sunt de efect pentru că pot fi folosite oriunde, mai puțin în parc. Chiar este nevoie și de haine mai elegante așa că este nevoie de cel puțin o rochie de genul.

Această rochie poate veni ușor mai lărguță pentru că are un cordon în talie cu care se poate aranja și vine foarte frumos. În partea de sus vine mai pe corp, iar cu o palmă sub sâni se lărgește și vine mai largă și se așează frumos. Mie îmi place volumul din partea de jos.

Cristina are aproape 6 ani și eu am luat mărimea 140. Îi este ușor lărguță, dar se așează frumos. Cred că o va putea purta inclunsiv în toamnă în ritmul în care crește. Bine că vine Eva din urmă și o va putea purta și ea.

Rochie tip tricou

Îmi plac rochiile tip tricou pentru că sunt foarte practice. Eu mai am astfel de modele și sunt tare încântată de cum îi stau Cristinei. Când am văzut că are și unicorn și culorile mă duc cu gândul către curcubeu, nici nu am mai stat prea mult pe gânduri.

Am tot analizat ghidul de mărimi de pe Dresslily și mi s-a părut că 130 este mărimea potrivită. S-a dovedit a fi o mărime cam mică. Rochița îi vine pe post de tricou și chiar și așa îi este micuț. Ca să-și facă poftele, am lăsat-o s-o poarte de vreo 2 ori prin casă. Se poate vedea și în poze cam cât de scurtă este rochița.

Salopetă verde

Salopeta asta mi-a plăcut tare mult. Modelul m-a fascinat și mi-a părut tare rău că nu avea numere mai mari așa că pentru modelul ăsta am ales mărimea 120 care evident că-i este mică. Îi este mică la modul că nici măcar nu a putut s-o îmbrace. O păstrez cu gândul că o va îmbrăca Eva. Altceva nu am ce face.

You may also like

24 de comentarii

  1. Foarte frumoase rochitele!Cristina este o frumoasa si a crescut frumos!sa le poarte sanatoasa❤

   1. Foarte frumoase aceste rochite păcat că rochia tip tricou îi este mică și salopeta aceea verde,dar are cine le purta

    1. Sunt foarte frumoase toate.Si oricum,la cat de frumoasa e Cristinuta cred ca orice ar pune pe ea straluceste

 1. Foarte frumoase toate ,chiar îmi plac deosebit de mult ,păcat că unele îi sunt mai micuțe ,dar are cine să le poarte peste câțiva ani ! Să le poarte sănătoasă Cristinica și să se bucure de ele !

 2. Aveți o fetiță foarte frumoasa, să vă trăiască! Sunt de aceeași părere cu dumneavoastră, prin aceste situri facem și noi economie la bani…
  Îmi plac foarte mult aceste modele pentru fetițe, dar o sa mă uit pe site și de hăinuțe de băiat…
  Cel mai mult mi a plăcut cea cu unicornul…
  Pupici

 3. Wow! Ce prințesă! Sper să facă multe și minunate magii cu bagheta fermecată!
  Sunt absolut fantastice alegerile pentru fetița ta! Abia aștept să comand și eu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.