Tonifiere după sărbători

Oricât de cumpătați am fi de sărbători tot mai avem de lucrat cu corpul nostru ca să ne putem reveni la silueta de dinainte. De cele mai multe ori avem nevoie de puțină ambiție pentru a reuși să scăpăm de kilogramele în plus.

Abdomene zilnice

Eu am o mare problemă cu abdomenul pentru că o mare parte din kilogramele în plus se văd în această zonă. Consider că această zonă este cel mai greu de lucrat și de tonifiat. Trebuie multă muncă și totuși nu este imposibil.

Abdomenele sunt de un real ajutor atunci când vine vorba să tonifiem zona abdomenului. Banca de abdomene poate fi accesoriul perfect în realizarea celor mai corecte abdomene. Bara din partea de jos are rolul de a ține picioarele nemișcate în așa fel încât mișcarea de ridicare a corpului de pe bancă să poată fi executată corect. Pentru o eficiență sporită, abdomenele pot fi executate și ușor spre exterior pentru ca a lucra și mușchii laterali.

Găsim în magazinul Decathlon, dar aceasta este disponibilă și pe site, o bancă de abdomene accesibilă și de o calitate foarte bună pentru ca eu am fost să-mi achiziționez una direct din magazin. Am făcut aceasta investiție exact acum un an atunci când am considerat că mi-ar fi de folos să fac ceva mai mult sport. Nu am cum s-o las mereu întinsă prin cameră și după ce-mi termin antrenamentul trebuie s-o strâng. Aș putea să spun că asta este cea mai solicitantă activitate. Mi-ar fi plăcut să am o cameră specială unde să o pot lasă întinsă pentru că în felul ăsta aș fi putut să fac sport mai des.

Dacă facem zilnic câteva serii de abdomene este aproape imposibil ca rezultatele să nu înceapă să apară. Începem cu serii mici de abdomene urmând ca treptat să mărim numărul acestora în funcție de rezistența fiecăruia. Eu fac serii de 30 de abdomene și am cam 2-3 serii pe zi.

Mișcare cu un Stepper

La ultima vizită în magazin am văzut un stepper care mi-a atras atenția. Cred că ar fi o investiție bună în această perioadă pentru că aș putea să fac mișcare în timp ce ascult muzică sau mă uit la televizor. În plus, acesta ocupa foarte puțin spațiu. La sfârșitul antrenamentului putem verifica câți pași am făcut, câte minute de mișcare am avut, dar și caloriile consumate în cadrul exercițiilor făcute.

Iarna nu este anotimpul cel mai prietenos în care să putem ieși la mișcare. Nici măcar mersul pe jos nu este tocmai la îndemână și asta pentru că temperaturile scăzute sau chiar zăpada ne pot face să ne petrecem mai mult timp prin casă. Un stepper ne poate ajuta să fim în formă și să ne păstrăm tonusul indiferent dacă reușim sau nu sa ieșim.

Voi ce tipuri de activități aveți după sărbători pentru a scăpa de kilogramele acumulate de sărbători?

You may also like

23 de comentarii

 1. Mulțumim pentru informație.
  Pe mine abdomenele nu m-au ajutat cu nimic…oricat de multe as face tot am burta.

  1. Tot mai tentata sunt să îmi fac o micuța sala de sport acasă. Iar Decathlon vine cu oferte tare bune în acest sens.

 2. Eu am fost o tipa destul de sportivă…de mica… De când cu problemele de sănătate mișcarea mea este foooarte limitata…si acest lucru se vede… Sper sa reușesc sa mai scap de kg.. Cred ca doar pe o bicicleta as putea face exerciții…

 3. Cel de abdomene il avem si noi , am avut o perioada cand baietelul luase proportii si pediatru ne a recomandat sa il achizitionam , acum e doar de design in cutie ca nu il mai foloseste nimeni !

 4. Mi-am propus ca anul acesta să fac mai mult sport acasă. Cum bicicleta nu-mi face bine la coloană, am decis să cumpăr o bandă de alergare iar la Decathlon o voi găsi pe cea mai potrivită. Au produse de calitate și, poate prind și un preț bun.

 5. Am acumulat ceva kilograme in arvună și după , de care nu pot sa scap …
  Am încercat cu dieta , pentru ca sport îmi este foarte greu sa fac , mai ales ca sunt super obosita …
  M am gândit sa achiziționez o banca pentru abdomene, mulțumesc pentru recomandare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.