Haine de iarnă pentru copii de pe Bonprix

În urmă cu câțiva ani îmi amintesc că am cumpărat costumul de ski pentru Cristina de pe Bonprix și am fost foarte mulțumită de model ,dar și de calitate. Acum nu aveam nevoie de un astfel de costum, dar aveam nevoie de o geacă de iarnă pentru că ea a crescut și nimic din ceea ce avea nu-i mai venea. M-am tot uitat pe site și am găsit suficient de multe modele din care să pot alege.

Geacă de iarnă pentru fete

Bonprix are numerele ușor diferite și cele mai multe întrebări le primesc referitoare la mărimi. Ca și sfat, eu vă recomand să verificați opiniile clienților pentru că 80% dintre ele reflectă realitatea și vă pot ajuta în alegerea potrivită a mărimii. Cristina are 6 ani jumătate, dar este mult mai înaltă ca un copil de vârsta ei. Eu cumpăr pentru ea mărimea 134 pentru că 128 deja îi este o mărime micuță. Geaca aceasta este 128/134 și m-am gândit să nu-i fie micuță pentru că gecile de iarnă vin la pachet și cu bluze ceva mai voluminoase.

Din punctul de vedere al mărimii pot să spun că am ales mărimea bună. Geaca nu-i este strâmtă, nu-i este micuță și sunt foarte mulțumită de felul în care se așează. Aș putea să spun că-i este ușor mai mare, dar trag speranță să-i mai vină și la iarna viitoare. Lungimea este exact așa cum mi-am dorit. Vroiam ceva care să-i acopere spatele, iar acest model îndeplinește și această cerință a mea.

Culoarea este frumoasă. Un roșu cald care aduce ușor spre un roz. Îmi place și faptul că vine cu glugă pentru că este de ajutor atunci când vremea nu este foarte prietenoasă. Poate că mi-ar fi plăcut să fie un picuț mai groasă sau mai plină, dar Criss nu s-a plâns să-i fie frig, iar eu nu i-am pus bluze groase. Raportul calitate/preț este excelent și dacă sunteți în căutarea unei astfel de geci vă puteți orienta cu brio spre acest model.

Salopetă de iarnă bebe

Eva are 8 luni și salopeta cea veche era pentru 4-6 luni parcă. Ideea este că cea veche nu-i mai venea și aveam nevoie de una nouă. Pentru că tot mi-am propus să dau o comandă pe Bonprix, atunci am zis să-i iau și buburuzei ceva. Sinceră să fiu mi-aș fi dorit o salopetă care să fie acoperită la picioare. Eva nu prea este obișnuită să aibă ceva în picioare și se împinge cu picioarele ca să se descalțe. Modelul ăsta de salopetă este descoperit în partea de jos și i-am pus niște cizmulițe. Spre surprinderea mea nu s-a descălțat.

Salopeta se închide cu fermoar pe diagonală. Are o glugă foarte simpatică care vine sub formă de coif și are multe detalii reflectorizante. Mânecile au un material elastic care împiedică frigul să intre în interior. Și la picioare are pe interior o protecție care vine peste încălțăminte și împiedică vântul, apa sau zăpada să intre în interiorul salopetei.

Detaliile acestei salopete de bebeluși este tot cu steluțe. S-a potrivit ca acestea să se potrivească pe ambele ținute. Pentru Eva am ales mărimea 74 și îi vine foarte bine. Materialul este de o calitate foarte bună și este impermeabil.

Mă declar foarte mulțumită de alegerile făcute. Am în plan să vă arăt și alegerile făcute pentru mine și asta într-un articol viitor.

You may also like

24 de comentarii

    1. Foarte frumoase… Si eu ma uitam după o salopeta de iarnă pentru Luca…dar cum nu a nins o lăsăm pe anul viitor… Chiar este înaltă Cristina…Nouă deabia ne vine 122…si e cu câteva luni mai mare Luca un piticot… Sunt foarte frumoase prințesele tale

  1. Imi place mult gecuta Cristinei si chiar este un adevărat model, știe sa pozeze tare bine! O domnisoara tare frumoasa! Cat despre Eva…este extrem de dulce in acel costumas de iarna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.