Extensiile clip-on potrivite pentru un look în tendințe – ce aspect vizează o alegere inspirată

Tot la mai mare căutare pe piața extensiilor de păr sunt cele de tip clip-on, acestea dictând tendințele în materie de look și în vara lui 2018. Sunt dorite de femeile de toate categoriile de vârstă pentru excelența cu care completează coafurile, asigurându-le look-ul dorit în câteva minute, fără efort.

Motivul pentru care este preferată categoria extensiilor de păr clip-on din varietatea de opțiuni este destul de evidentă. Aceasta nu se referă la extensii de păr permanente și vizează o aplicare, respectiv o înlăturare simplă și rapidă. Asta înseamnă că poți alege când să le porți și când nu și se traduce printr-o schimbare de look extrem de avantajoasă.

Extensiile de păr clip-on – alegerea ideală pentru un look în tendințe

Lăsând la o parte faptul că le poți aplica singură și că nu este necesar să apelezi la un hairstilist, respectiv să te deplasezi până la salon pentru asta, ai dublu avantaj când le alegi – părul tău capătă mai mult volum și îți asigură lungimea dorită. În condițiile în care părul tău crește greu și nu reușeăti să realizezi coafurile preferate, un set atent ales de extensii de păr îți va asigura un efect natural și un look de invidiat.

Cum alegi însă produsul potrivit pentru tine? În condițiile în care piața te întâmpină cu o sumedenie de opțiuni, trebuie să o selectezi pe cea care se pliază cel mai bine gusturilor tale, dar care totodatăa îți oferă siguranța că nu îți vor afecta nicicum părul.

  • Lungimea

Lungimea extensiilor de tip clip-on variază între 35 si 70 sau chiar 80 cm, în funcție de producător. Pentru a avea o idee clară asupra celei potrivite ție, poți avea în vedere un grafic în acest sens sau poți folosi centimetrul pentru a-ți face o idee. Eventual poți comanda o lungime mai mare, urmând ca apoi să o ajustezi la coafor.

  • Gramajul

Acest detaliu depinde de cât de mult volum dorești să adaugi părului tău. Dacă doar dorești să îi aduci acestuia o completare, poți opta pentru extensii clip on par natural cu extra volum. Pentru și mai mult volum însă te poți orienta după produse precum sunt cele din categoria specifică, dublu-volum sau triplu-volum, de pe belher.ro, un magazin care oferă extensii de păr calitative.

  • Culoarea

Este ideal ca nuanța extensiilor să se potrivească cu cea a părului tău. Diferențele sunt de obicei dizgrațioase, astfel că e de preferat recomandarea unui hairstilist vizavi de această alegere. Referitor la alegeri, dispui de nenumărate opțiuni pe belher.ro și chiar și de produse ombre.

  • Natural sau sintetic

Încă o alegere de bifat se referă la tipul extensiilor pentru păr. În funcție de preferințe și de buget, opțiunile vizează extensii clip on păr natural și extensii de păr din fibră sintetică. Dacă înclini pentru un look cât mai natural, atunci recomandarea este cea a produsului din păr natural. Prezintă avantajul că aceste extensii pot fi vopsite, ondulate și coafate, asemenea părului tău.

Dacă decizia de a achiziționa extensii de păr pentru o schimbare de look rapidă rămâne în picioare, găsești opțiuni variate, atât din păr natural, cât și sintetic pe Belher.ro.

You may also like

23 de comentarii

  1. N-am purtat niciodata extensii desi mi-as dori sa am parul mai lung si mai bogat. Cred ca mi-e teama sa nu dau banii pe ele si sa nu ma descurc sa mi le prind sau sa nu imi placa senzatia din timpul purtarii lor. M-as risca sa incerc totusi pentru un eveniment din vara aceasta.

  2. Eu am parul scurt. Fiindca imi cade mult si mi s-a rarit, prefer sa-l port scurt. As vrea un par lung si bogat, cum il aveam odata. Nu cred ca sunt extensii ptr par scurt

  3. Articolul tău conține înfomații clare pentru toată lumea. Mai că mi-aș pune și eu, deși am părul scurt și mereu am crezut că e mare filozofie cu extensiile acestea:)

  4. Am văzut din ce in ce mai multe fete că apelează la astfel de extensii. Cred că le voi incerca și eu să văd cum este cu ele.

  5. Eu am părul mediu și știu cât de greu este să îngrijești un păr lung. Cred că extensiile sunt un real ajutor, mai ales dacă ai părul mai firav și nu îți crește prea mult. Mi-ar plăcea să testez niște extensii de la Bellher, par super faine, mai ales cele în culori interesante, diferite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.