Pick N Dazzle primul beauty box Lux

Pick N Dazzle este unul dintre beauty box-urile mele preferate. Eu am mai fost abonată la ei acum ceva timp așa că știam cum funcționează mecanismul. De data asta am ales una dintre cele mai scumpe cutii, varianta LUX. Vreau să detaliez totul pentru că sunt convinsă că sunt persoane printre noi care nu cunosc toate detaliile.

Despre Pick N Dazzle

Pick N Dazzle este singurul site care funcționează pe baza unui profil de frumusețe. Mai exact, în momentul în care te înscrii pe site trebuie să-ți creezi un profil de frumusețe care presupune întrebări generale în ceea ce privește tipul de ten, problemele cu care se confruntă tenul, nuanțe preferate la ruj/ojă, farduri, etc. Tot acum sunt enumerate și brand-urile care se regăsesc în beauty box-uri și puteți bifa cât de interesată sunteți să primiți produse de la ele. Cu alte cuvinte, cei de la Pick N Dazzle își doresc să primiți produse utile și pe placul vostru.

Pe site se găsesc 3 tipuri de cutii: Sleek Picks – Essential care este 99 lei, Dazzling Picks – Strălucire 189 lei, Premium Picks – Lux 269 lei. Ideea este că produsele din beauty box valorează mult mai mult decât prețul plătit pe cutie. Evident faceți o afacere bună din punctul ăsta de vedere și din experiența mea vă spun că merită. Și aceste prețuri diferă în funcție de perioada pe care vă faceți abonamentul așa că cel mai bine intrați pe site pentru a vedea toate aceste detalii.

Despre abonamentul meu la Pick N Dazzle – Lux

Beauty Box Premium Picks Lux este cea mai scumpă cutie care o găsiți pe site. În ea urma să primesc minim 7 produse, branduri de lux și o valoare a produselor până la 1000 ron. Eu m-am abonat pe 4 octombrie și știam că îmi pot alege singură produsele pe care mi le doresc. Așa că, la 24 de la abonare puteți să intrați în planul vostru activ și să vă alegeți produsele pe care vi le doriți. Eu am intrat și mi-am ales doar 4 produse pe care mi le doream mult și i-am lăsat pe ei să-mi pună restul produselor în funcție de planul meu de frumusețe.

În momentul îmi care alegeam produsele aveam bugetul în partea de jos pentru a mă putea încadra în el. Ce-i drept am cam sărit calul și mi-am ales niște produse cam scumpe, dar mi-am ales exact ce mi-am dorit.

Ce am primit în cutia Pick N Dazzle

În cutia Pick N Dazzle am primit produsele alese de mine plus alte cîteva produse în plus. M-am bucurat de fiecare în parte și trebuie să recunosc că, în afară de un produs, le-am desfăcut și încercat pe toate în aceeași zi în care am primit coletul. Tocmai din acest motiv pot să vă spun și câteva cuvinte despre ele.

ACTIVE PEARL SERUM VITA AGE AURUM – Un ser prețios de frumusețe, cu perle. Netezește, nivelează și are efect anti-îmbătrânire. Minimizează semnele de îmbătrânire prematură. Textura rafinată și prețioasă perlată oferă tenului ingrediente active anti-îmbătrânire, luminozitate, anti-oxidanși și îl hrănește. Pielea pare mai sănătoasă, hidratată și mai proaspătă. Formulare concentrată, bogată în acid hialuronic, peptide anti-rid, celule stem Leopontium Alpinum (edelweiss), Elastină și vitamine, care nu numai că reduc în mod vizibil ridurile, dar ajută la minimizarea formarii unora noi.

Textura este foarte lejeră. Când am început să-l aplic am văzut că uneori serul are o textură sidefie ceea ce înseamnă că una dintre acele bile din interior s-a spart. Îmi place pentru că intră rapid în piele și nu lasă o peliculă grasă la suprafață. De obicei îl aplic înainte de crema de față, în zilele în care nu aplic vitamina C.

NECK & DECOLLETE LIFTING VITA AGE IN este un tratament cu acțiune intensivă creat pentru gât și decolteu, fiind potrivit pentru pielea matură care prezintă primele semne de îmbătrânire. Textura de lux mângâie pielea, hidratând-o în profunzime. Efectele benefice se observă după primele aplicări și sunt de lungă durată, datorită ingredienților activi. Datorită stratului nutritiv de ingrediente, acțiunea de protecție și regenerare împotriva pielii îmbătrânite este eficientă. Rolul de a consolida și de a tonifia pielea este atins datorită ceramidelor. Acest tratament redefinește textura pielii îmbătrânite, având rolul de a-i reda vitalitatea și elasticitatea.

Nu am o reală problemă în ceea ce privește pielea de pe gât sau decolteu, dar vreau să previn. Aplic produsul de obicei seara și îmi place că după ce intră în piele nu se simte o textură grasă sau lipicioasă. Se simte pielea netedă și plăcută la atingere.

MONOI SUN TAN & BODY OIL este un ulei organic pentru un bronz rapid, o piele hidratată și radiantă în fiecare zi. Cu monoi din insula Tahiti și un miros exotic, floral de gardenie. MONOI Suntan & Body Oil este un produs 100% natural, organic pentru un bronz rapid și neted pe plajă sau la solar. Hidratează și hrănește pielea. Conține monoi din insula Tahiti în combinație cu uleiuri organice pure, naturale, îmbogățite cu vitamina E naturală.

Cocosolis este cel mai căutat brand încă din vară. Sunt foarte apreciate produsele lor așa că mi-am dorit și eu să le încerc. Am varianta CHOCO care îmi place mult și am vrut MONOI pentru mirosul foarte plăcut și tropical.

GOLD DUST SHIMMER OIL SPF 15 este un ulei de protecție solară cu particule aurii, cu SPF 15, care ajută la bronzare și conferă o strălucire incredibilă pielii, făcând-o să pară mai sexy, mai fermă și mai închisă la culoare. Poate fi folosit pentru a sublinia pomeții, umerii și alte părți ale corpului, pe tot parcursul anului. Poate fi folosit atât pe plajă, cât și după, sau doar atunci când dorești să dai o strălucire aurie pielii. Ulei bronzant de protecție solară pentru bronzare rapidă, cu particule aurii și SPF 15. Oferă un bronz durabil. Lasă pielea radiantă. Accelerează aspectul bronzului de ciocolată.

JADE ROLLER DOUBLE HEAD FACIAL MASSAGE este un instrumente de masaj. Jadul presupune creșterea circulației sângelui, ajută la eliminarea excesului de lichid de sub ochi și ajută produsele să se absoarbă mai bine în piele. Poate fi folosit de unul singur sau în combinație cu cremele obișnuite de ochi.

CLEANSING HAND GEL 50 ML – WITH ANTIBACTERIAL EFFECT este un gel pentru mâini de la PAESE care îndepărtează eficient murdăria de pe mâini, în timp ce formula sa pe bază de alcool de 70% ucide germenii și bacterii și asigură o curățare completă a pielii. Nu este nevoie de clătire.

Dacă intenționați să vă abonați și voi puteți folosi acest link și pentru un abonament de 6 luni aveți 12 lei reducere în fiecare cutie. Mai exact, 6 luni x 12 lei cadou! Asta dacă considerați că vă ajută!

Ce părere aveți de produsele alese? Vă încântă să vă abonați la un beauty box de acest gen?

You may also like

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.