Scapa de salon, epileaza-te acasa

Epilarea este un cuvânt cunoscut în rândul femeilor și nu numai pentru că mai nou și bărbații folosesc această metodă pentru a scăpa de excesul de păr din diferite zone. Nu vreau să intru în detalii pentru că acest subiect îmi este puțin străin și nu vreau să mă arunc pe un teren necunoscut.

Femeile în schimb au foarte multă nevoie de un aparat minune care să le facă să dispară părul. O soluție ar fi folosirea unui aparat de epilare definitivă dar acesta nu are un preț pentru toate buzunarele și pentru asta încercăm să găsim alte soluții salvatoare.

Metode de epilare

Aparatul cu ceară este prima metodă încercată de mine și care a fost un real succes. Pe vremea când am început eu îmi încălzeam ceara pe aragaz și cu ajutorul unei spatule îmi întindeam ceara. Poate că acum pare o metodă ceva mai primitivă dar pe vremea aceea nu știam alta și dă dea rezultate. Ulterior au apărut aparatele cu ceară care aunt extrem de utile și te scutesc de o muncă în plus.

kit-pentru-epilat-free-titaniu-tpb-ro-min

Eu recomand acest kit pentru epilat care face cam totul. Mai exact, kit-ul cuprinde aparatul de încălzit ceara care ține loc și de aplicator, rezerve cu ceară, hârtie pentru dezlipit ceara și totul vine într-o cantitate suficient de mare ca să o puteți folosi o perioadă lungă de timp.

Principiul de utilizare este simplu. Rezerva de ceară vine introdusă în aparat iar aparatul în priză. Aparatul încălzește rezerva de ceară la o temperatură optimă pentru ca această să nu vă creeze disconfort și ca ceara să poată fi lichidă. Rezerva de ceară are în cap o rolă care facilitează întinderea uniformă a cerii. După aplicare se așteptă puțin să se mai usuce ceara și cu ajutorul benzilor de hârtie aceasta se smulge.

Mecanismul este simplu și poate la început nu va merge extrem de bine dar cu timpul vei prinde îndemânare și vei realiza că este mult mai ușor, din punct de vedere financiar, să stai acasă și să asculți o muzică și în acest timp să te joci cu acest aparat.

Acest kit pentru epilat costă 100 lei și dacă te duci la salon, din acești bani, nu ai cum să-ți faci 2 epilări complete. Știu că este mai comod să nu pui mâna pe nimic și să nu-ți bați capul dar banii economisiți îi poți folosi tot pentru tine.

Epilatorul este foarte bun de folosit și foarte ușor doar că în cazul meu are un mare minus. Din cauza lui îmi cresc fire pe sub piele și se văd tare inestetic. Varianta epilării cu ceară m-a salvat de această problemă și multă vreme nu știam care este cauza acestei neplăceri. Evident că epilatorul are și el un avantaj major și anume, nu trebuie să aștepți să crească părul prea mult ca să poată fi îndepărtat ci acesta poate fi smuls din stadii incipiente.

Aparatul de ras cunoscut de toată lumea este printre cel mai des folosit atunci când ai nevoie urgentă ă ajungi undeva și nu arăți impecabil. Ar fi de preferat ca aceasta să nu fie folosit foarte des pentru că îndesește părul și firul capătă o textură mai puternică.

Care este metoda voastră de epilare?

You may also like

6 comentarii

  1. sa stii ca eu chiar prefer acasa pentru ca sunt destul de pudica. Nu-mi place sa merg la salon sa se uite cineva la picioarele si suncile mele in timp ce ma epileaza. Mai bine o face eu, cu ceara, acasa.

  2. Cu ceara la flacon ma fac pe maini, dar pt mustata vreau sa imi cumpar un decantor pentru ca am observat ca acea ceara e diferita, mai elastica si ia si firele mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.