Larousse. Enciclopedia celor mici – De ce?

Cartea face parte din colecția Enciclopedia celor mici, care răspunde curiozității naturale a copiilor față de tot ce este în jurul lor. Titlurile acestei colectii sunt de fapt mici enciclopedii, concise, explicite și însoțite de informații inedite, imagini frumos conturate și abțibilduri. Cea mai frecventă întrebare a micuților după ce își dau drumul la vorbă este De ce? Ei au foarte multe curiozități pe care vor să le afle într-un fel sau altul. Ar fi de preferat ca părinții să le satisfacă curiozitățile pentru a nu fi tentați să caute în alte locuri și ca să nu-și piardă părinții credibilitatea în fața celor mici. O astfel de carte poate fi frumos lecturată cu copilul și în acest fel explicațiile pot fi date pe înțelesul unui copil.

De ce trebuie să mergem la școală? De ce avem creier?De ce construim blocuri?

Îmi doream o carte frumos explicată prin imagini și explicații la obiect. Îmi doream o cartea care să răspundă la întrebările infinite De ce? Uneori chiar și părinții sunt închiși de întrebările celor mici. Pentru a nu fi puși în situații mai puțin plăcute și pentru a învăța să le explicăm concret unele lucruri, putem citi o carte care să ne ajute atât pe noi, cât și pe copii să înțeleagă mai bine.

Larousse. Enciclopedia celor mici – De ce? este o carte completă. Am găsit-o dintr-o pură întâmplare pe Libris.ro și trebuie să recunosc că am făcut o afacere foarte bună. Cartea este cartonată și are 68 de pagini. În interior foile sunt foarte bine prinse de o șină și foile frumos coloarate și lucioase îmi plac tare mult. Recunosc că este o carte pe care pun mâna cu drag.

Mă bucur că aceasta este suficient de explicită pentru fetița mea și că îi oferă niște răspunsuri scurte pe care ea le poate înțelege. Am găsit aici chiar și anotimpurile pe care aproape le-a învățat. Nu înțeleg de ce zilele săptămânii le-a învățat în doar 2 zile și la anotimpuri se încurcă de fiecare dată. Cartea dedică o pagină întreagă acestei teme și arată prin poze cum putem diferenția un anotimp de altul.

Enciclopedia celor mici – De ce? poate fi găsită pe site-ul celor de la Libris.ro. Acum o puteți lua cu 50% reducere. Încă mai găsiți reduceri de Black Friday pe site-ul lor așa

Cât de utilă găsiți această carte?

You may also like

15 comentarii

  1. ce misto este ilustrata si gandita! De un real folos parintilor care nu stiu cum sa raspunda multitudinii de intrebari pe care le pun copiii la aceasta varsta. In curand si nepoata mea mai mare va avea nevoie de carti din colectia asta. Bine ca le au pe Libris!

  2. Interesanta carte, cred ca si Mayei i-ar place aceasta carte. O sa ma uit pe viitor dupa ea in comert, si asa ma intreaba mai mereu de ce – si diferite completari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.