Tot ce este nou în materie de telefoane poate fi găsit la BrandGSM

După cum vă puteți da seama și după nume, BrandGSM este un magazin dedicat accesoriilor GSM. Aici putem găsi numeroase produse, de la huse și folii de protecție până la cabluri de conectare sau accesorii audio, toate de calitate superioară și la cele mai bune prețuri.

Unul dintre cele mai noi modele pentru care găsim accesoriile necesare în magazin este Huawei P30, un nou smartphone high-end al producătorului chinez. Aceasta este considerat de mulți a fi egalul lui Galaxy S10, dacă nu ceva mai bun decât acesta. Și pe bună dreptate, ca și design arată foarte bine, chiar dacă pentru mine poziționarea camerelor este puțin cam urâtă, dar nu atât de mult încât să deranjeze iar în ceea ce privește performanțele se descurcă foarte bine.

Unde găsim huse de telefon

Deși a fost lansat spre finalul lunii Martie, huse Huawei P30 au putut fi găsite în magazinul BrandGSM de mai mult timp, fiind de altfel primii care au adus la noi în țară accesorii pentru P30. Având o istorie care începe în anul 2000, cei de aici au reușit în decursul acestor ani să înțeleagă de ce au nevoie clienții și cum să le satisfacă chiar și cele mai exigente cerințe. Așa că, asemeni accesoriilor pentru P30, magazinul a fost primul care aduce produse și pentru alte modele. Iar din luna Februarie a acestui an, produsele din magazin sunt disponibile și la precomandă, o variantă mult mai bună de a ne asigura că vom obține accesoriul dorit.

Husele sunt accesoriul pe care cei de la BandGSM pun cel mai mare accent, de altfel cel mai important accesoriu atunci când vine vorba despre protecția unui telefon. Aceștia au început cu binecunoscutele huse pentru 3310 cu șnur, an de an lărgindu-și gama de produse pe care le comercializează, atât în ceea ce privește modelele de telefoane pentru care au accesorii cât și brand-urile de la care provin acestea. Este important să știi că tot ceea ce găsim în magazin este 100% original și de calitate. Indiferent de modelele de huse P30 pe care le cputați, în magazin este foarte probabil să le găsiți.

Ultimele modele de huse

De la un an la altul, asemeni și design-ului telefoanelor, și cel al huselor se schimbă. Este ceva asemănător trend-urilor din modă. Într-un anumit an sunt preferate husele tip punch, într-un altul cele de tip flip și tot așa. Desigur că gusturile unora dintre noi nu se schimbă așa că rămân fideli unui anumit tip de husă chiar dacă își schimbă telefonul frecvent. Totodată utilizarea de huse telefon ne ajută nu doar să îl protejăm de lovituri și zgârieturi, dar și să îl păstrăm ca nou, în vederea revinderii, un lucru pe care mulți îl practică atunci când vor să treacă la un model mai nou. Și datorită faptului că husele de la BrandGSM sunt de cea mai bună calitate însemnă că vor proteja eficient telefonul de orice l-ar putea afecta la exterior și în același timp vor face telefonul să arate bine și prezentabil.

You may also like

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.