Ce mi-am cumpărat cu 100 lei din Magazinul Naturist Vitamix

Vitamix este un magazin cu produse naturale. Eu l-am vizotat în Carrefour Galați, dar pe site găsiți toate locațiile acestei firme sau puteți să comandați și online. Recunos că a fost o adevărată plăcere să stau să analizez lrodusele lor. Au niște branduri noi despre care nu știam mare lucru și am analizat puțin etichetele. Am găsit aici o grămadă de produse sănătoase pe care le consum în mod frecvent precum chia, quinoa, ulei de nucă de cocos și chiar zahăr brun. Să nu mai vorbesc despre produsele de îngrijire care mă atrăgeau care mai de care. Am încercat să nu exagerez și să-mi iau exact ceea ce am nevoie, în ideea în care mai ajungeam să-mi fac cumpărăturile în Carrefour și să-mi reîntregesc stocurile.

Surpriza a venit în momentul în care a trebuit să plătesc și am văzut că m-am încadrat în bugetul propus inițial de 100 lei. Am plecat cu sacoșica chiar plină și cu niște produse care îmi doream foarte mult să le încerc. Să vă arăt ce mi-am luat și cât am plătit pe fiecare produs în parte.

Ulei virgin de nucă de cocos

Iubesc uleiul de coocos și nu-mi lipsește din casă. Fie că îl folosesc în diverse combinații pentru o mască de par, că îmi hidratez anumite zone de pe corp sau că vreau să-l includ într-o rețetă de gătit. Este bun pentru aproape orice doar că de vaceastă dată vroiam unul virgin pentru a-l folosi la gătit. Am stat aproape 30 de minute în fața unui raft plin cu uleiuri de cocos. Mai rafinate sau mai puțin rafinate, în ambalaj de sticlă sau de plastic, vreo 4-5 firme care aveau acest ulei și foarte multe gramaje ale acestuia. Am ales uleiul virgin de nucă de cocos de la Adams. Nu știu de ce, dar cred că borcănelul de sticlă m-a convins. Dacă l-aș fi folosit pentru orice altceva în afară de gătit alegeam unul de plastic cu siguranță.

Erau uleiuri de cocos și la 12 lei și la 20 și la 30. Al meu a costat 31 lei și are 300 ml.

Exfoliant rejuvenant cu Trandafir Arctic și Lotus de Maharaja de la Iceveda

Produsul mă așteptam să miroase mai mult a trandafiri și să fie un miros foarte parfumat. În realitate are un miros puțin înțepător și ușor dulce. Nu mă duce cu gândul la absolut nimic. Poate că nu cunosc mirosul acelor plante care predomină în produs și ăsta este motivul pentru care nu-mi pare cunoscut. Particulele abrazive sunt măricele, dar nu deranjează și nici nu agresează pielea. Este o plăcere să-l folosești în duș și apoi să rămâi cu o piele la fel de fină ca a unui bebeluș.

Îmi place să apelez la un produs de acest gen măcar o dată pe săptămână. Am eu momentele mele de răsfăț în care folosesc produse minune de genul. Exfoliantul are 300 ml și a costat 23 lei.

Zahăr de cocos  Springmarkt

Nu sunt la prima încercare a acestui zahăr de cocos. Am mai consumat și știam exact la ce să mă aștept. Știu că este mult mai sănătos ca zahărul pe care-l consumăm în mod normal și am de obicie în casă cam toate tipurile de zahăr. Gust nu este de cocos așa cum poate vă întrebați. Nu are nici un gust special în afară de a fi ușor dulceag. Este mai puțin dulce ca zahărul normal. Am folosit pentru un ceai o linguriță de zahăr de cocos și separat, într-o altă cană, zahăr normal și diferența era doar de cât de dulce era acesta. Punga aleasă de mine are 500gr și a costat 21 lei.

Mască reparatoare pentru păr uscat și deteriorat

Părul blond este uscat și asta cred că nu mai este un secret pentru nimeni. Încerc să folosesc diverse produse care să-l ajute să arate frumos și sănătos. Parcă nu mi-aș dori să-mi schimb culoarea părului. Mai bine încerc să-mi găsesc un echilibru pentru ca, atât eu, cât și părul meu să fim mulțumite. Mirosul este unul plăcut și mi se pare că își face treaba chiar bine. Părul este hidratat și pot să spun că l-am folosit și cu diverse combinații de șampon și s-a comportat bine. Borcănelul meu are 300 ml și a costat 14 lei.

Cremă intensiv reparatoare pentru picioare

Nu-mi neglijez nici picioarele deși uit mai mereu să le hidratez. Îmi place să arate frumos și să nu aibă piele moartă, să fie inestetice, cu alte cuvinte. Sunt convinsă că aveți și voi grad de comparație cu diverse persoane care nu acordă o atenție prea mare la acvest capitol. Iarna nu contează chiar așa mult, dar nu poți ca vara să fii îmbălsămată în creme. Îmi place să le folosesc constant, inclusiv în sezonul rece.

Ce părere aveți de alegerile mele? care vă face cu ochiul?

You may also like

14 comentarii

  1. si mie imi place gustul si mirosul pe care care uleiul de cocos il da preparatelor dulci. Pacat ca nu are un pret mai accesibil, sa-l putem folosi tot timpul. In cosmetice eu nu prea l-am incercat. Doar pe par si nu mi-a placut cum s-a curatat apoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.