Produse de îngrijire a tenului și de răsfăț de la Herbagen

Produsele Herbagen nu îmi sunt străine. Am folosit diverse creme de la ei care mi-au plăcut. Nu am încercat nici unul dintre aceste 3 produse primite la a treia întâlnire de bloggerițe. Mi-a plăcut în primul rând că a acordat o atenție sporită ambalajului. Cele 3 produse au fost puse într-o punguță personalizată cu sigla firmei, colorată și închisă.

Gel facial exfoliant Herbagen

De obicei folosesc un gel pentru față pe care îl folosesc de 4-5 ori pe săptămână. Din păcate ceea ce foloseam eu s-a terminat, mai exact Kueshi, și am căutat un produs care să-l înlocuiască. M-am bucurat că am primit un gel facial exfoliant pentru a nu mai fi nevoită să-mi cumpăr unul nou. Ambalajul mi s-a părut tare girly. Pe un fond alb sunt puse câteva flori mov care mi se pare că se potrivește cu mirosul fresh al produsului.

Gelul exfoliant conține exfoliator celulozic și tensioactivi ce elimină celulele moarte, impuritățile, urmele de grăsime și scuamele de pe piele. Nu are parabeni și nici prafine. Este un gel albastru cu particule albe. Este foarte delicat și blând cu pielea și nu simți vreun disconfort chiar dacă din greșeală riști să insiști asupra vreunei zone. Curăță frumos și se îndepărtează rapid cu apă din abudență. Chiar este un produs bun pe care il recomand.

Apă micelară bifazică Herbagen

Apa micelară este un produs de curățare a tenului. Elimină machiajul rezistent la apă, impuritățile cauzate de poluarea aerului, scuamele, urmele de sebum și transpirație. Îmi place că este tip spray și dozezi foarte bine produsul. Are ca și principale ingrediente uleiul de macadamia, ulei de cocos și ulei de măsline. Ce-i drept tenul rămâne ușor gras după folosire și obligatoriu trebuie să mă spăl pe față sau să folosesc loțiune tonică.

Se dovedește că este un produs bun și din următoarele puncte forte ale acestuia

  • 99% ingrediente de origine naturală.
  • FĂRĂ PARFUM, PARABENI SI PARAFINE.
  • NETESTAT PE ANIMALE.

Ulei de masaj bifazic Herbagen

Conține ca ingrediente active ulei de sâmburi de struguri, aloe vera gel, vitamina E,ce contribuie la hidratarea și hrănirea intensă a epidermei, diminuarea iritațiilor,vergeturilor și ridurilor, cât și la tratarea vârfurilor de păr despicate. Poate fi folosită pe păr, corp și ten.

Se agită înainte de utilizare și se pulverizează o cantitate micuță. Este foarte hidratant și foarte potrivit pielii mele. Eu l-am folosit pentru păr și corp și chiar mă gândesc serios să îl folosesc și pentru riduri. Este un produs bun și foarte bun în această perioadă.

Care dintre cele 3 produse vă tentează cel mai mult?

You may also like

14 comentarii

  1. 99% ingrediente naturale? Nu stiam treaba asta despre apa micelara Herbagen. Si toate imi par ok. Apa micelara mai am, asa ca momentan ma atrage mai mult gelul de curatare cu efect exfoliant. Am sa ma uit dupa el pe unde imi mai fac eu cumparaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.