Șosetele Ciserom – accesoriile indispensabile din sezonul rece

Temperaturile scăzute nu sunt apreciate de toată lumea. Pe mine mă deprimă zilele ploioase și friguroase. Ca să nu mai zic de faptul că zilele mult prea scurte sunt iar un motiv de neplăcere. De cele mai multe ori încerc să-mi creez câte o atmosferă cozy și vă povestesc mai jos la ce fac referire!

Nu sunt o persoană sensibilă. Pe timpul verii sau chiar primăvara pot umbla liniștită fără nimic în picioare doar că toamna deja simt nevoia să mă îmbrac în lucruri cât mai pufoase și șosetele sunt nelipsite. Așa mi-am obișnuit și fetele. Să poarte mereu ceva în picioare și prefer șosetele. Cristina acum urcă în pat, coboară, se lungește în pat și tot așa și evident că rătăcește papucii. Așa, șosetele le ține în permanență în picioare și sunt convinsă că nu îi este rece la picioare.

Cristina, șosetele și teama mea când vine vorba să le spăl

Șosetele de la Ciserom sunt de o calitate foarte bună. Spun asta pentru că eu le spăl după fiecare purtare și rezistă eroic. În plus, îmi place că lasă pielea piciorului să respire și nu transpiră atât de ușor. Modelele sunt foarte vesele sau uni, în funcție de preferințe. Pentru Cristina am optat atât pentru modele clasice, dar și pentru cele mai colorate pentru că îmi plac mult și modelele vesele.

Eu îmi comand mai multe perechi o dată și le am tot sezonul. Am și o ofertă pentru voi. Dacă vreți să plasați și voi o ofertă pe site-ul celor de la CISEROM, vă ofer un cod de reducere. Folosiți codul ROKOLLA și beneficiați de o reducere de 15%.

Prima problemă cu care mă confrunt atunci când vine vorba de spălarea șosetelor este faptul că pentru a le scoate trebuie să le las la moi cu Ariel manual sau cu Vanish și apoi să le iau la frecat pe rând. După tot acest ritual le bag la mașină și tot este posibil ca unele să rămână gri în loc de alb.

Dacă printr-o minune, toate șosetele ies curate, există riscul ca ele să se piardă pe timpul spălării. Înclin să cred că mașina mea de spălat le înghite. Nu știu unde dispar toate acele șosete care sunt desperecheate.

Cum reușiți să scoateți față șosetelor? Vi se întâmplă și vouă să se desperecheze șosetele după ce le spălați?

You may also like

23 de comentarii

    1. Foarte drăguțe sunt șosetele de la Ciserom:) si noua ne plac mult! Cat despre masina de spălat… da… înghite șosetele noastre :))) iar la spălat… e tare ciudat… nu știu nici eu cum sa le scot fara pete… cel puțin pe ale copilului :)) Pupici!

  1. Și la noi se mai întâmplă să le rătăcim… Inclusiv sa le extraspal… Îmi plac foarte mult sosetele lor… Sa le purtați cu placere

  2. Imi plac șosetele lor!Sunt colorate și de bună calitate.Cat despre sosetele desperecheate cred ca am o pungă plină. De fiecare dată când găsesc cate una o arunc în pungă și când am timp le rastorn și le caut perechea.Nu stiu unde sfarsesc

  3. Si eu am cateva perechi de sosete de la Ciserom si sunt foarte incantata de ele. Eu le spal la masina de spalat. Nu am probleme cu disparitia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.