De ce am ajuns atât de des la Royal Pizza în ultimul timp

A fost mai greu până-am ajuns prima oară la Royal Pizza ca mai apoi să-mi doresc să le trec pragul tot mai des. La prima vizită mi-au pus capac inelele de ceapă și am zis că trebuie să mă reîntorc pentru ele. La a doua vizită am zis că trebuie să mă reîntorc pentru meniul zilei. După cea de-a treia vizită am rămas cu gândul la meniul de cârnăciori. Aveam posibilitatea să stau acasă și să comand ceea ce-mi doresc sau să merg la restaurantul lor micuț și cochet. Eu am preferat să ies din casă și să merg eu la ei pentru că-mi face plăcere. Faptul că am ieșit din casă timp de 2-3 ore a fost foarte bine și m-am simțit extraordinar pentru că m-am deconectat de la toate problemele de care eram prinsă.

A doua ieșire la Royal Pizza

Prima experiență a fost una extraordinară și asta m-a determinat să revin la Royal Pizza. Am hotărât să le trec pragul într-o zi în care nu aveam chef de gătit. Aveam posibilitatea să comand sau să merg să mănânc la ei la restaurant. Chiar îmi doream să ies și am ales a doua variantă. În concluzie, am rezervat o masă și am mers acolo să ne delectăm cu diverse mâncăruri bune.

Meniul zilei era cel mai tentant pentru mine. M-a atras faptul că poți combina meniul în funcție de preferințe. Nu este nimic impus. Am mers pe varinata de ciorbă de vită și felul 2 orez cu șnițel de pui și salată de varză. În plus, am primit și pâine prăjită, smântână și ardei iute. Să le iau pe rând. Ciorba a fost ca la mama acasă. Foarte gustoasă, cu de toate și fix pe gustul meu. A mers la fix cu acea pâinică proaspătă. Felul doi a fost la fel de gustos ca și felul 1. Mi-a plăcut mult combinația, gustul a fost exact cel pe care mi-l doream.

În plus, mi-am comandat burgerul de vită care a fost suculet și gustos. Pe lângă toate astea am mai comandat și buzdugane de pui, dar și desert – papanași. Papanașii au fost foarte pufoși și înveliți într-un strat generos de smântână și gem de afine. Chiar am avut din belșug sos cu care să pot mânca papanașii. Aceștia se topeau efectiv în gură. Trebuie să recunosc că au fost mai buni ca mulți alți papanași pe care i-am mâncat la restaurante mult mai cunoscute și mai scumpe.

A treia ieșire la Royal Pizza

Nu am plecat bine a doua oară de la Royal Pizza că eu deja rămăsesem cu gândul la meniul zilei. Chiar îmi plăcuse mult. Pe 24 ianuarie a fost zi liberă și am mers toată familia cu gândul de a ne lua cu toții meniul zilei. Asta am și făcut și mi-a plăcut mult de tot. Chiar a meritat așteptarea. Nici n-aș avea ceva de reproșat la adresa lor. Mâncarea este foarte bună. Îmi place faptul că nu stai mult să-ți primești comanda, fetele sunt foarte drăguțe și te îndrumă/te sfătuiesc sau țin cont de mențiunile făcute. Iar restaurantul este foarte drăguț și intim.

Eu chiar mi-am făcut și câteva poze în interiorul restaurantului pentru că îmi place tare mult cum este decorat. Este foarte drăguț și cu aranjat cu gust. La fiecare vizită am sunat pentru rezervarea mesei pentru că nu este foarte spațios. Dar lumea am văzut că vine, mănăncă și pleacă. Nu zăbovește foarte mult în restaurant.

Prețurile de la Royal Pizza

Cred că am uitat să vă povestesc despre prețuri. Acestea sunt accesibile și nu cred că este vreo porție de mâncare care să depășească 30 lei. Iar dintr-o singură porție te saturi cu siguranță pentru că primești carnea, cartofi prăjiți, sos și castraveți murați. Recunosc că fiecare vizită în rstaurant a avut farmecul ei și le voi trece pragul ori de câte ori mi se mai face poftă de ceva.

Royal pizza poate fi găsită atât pe pagina de facebook Royal Pizza Galați , cât și cea de Instagram royal.pizza.galati.

You may also like

13 comentarii

  1. Suna destul de bine din ce ne ai spus in articol, intr un cuvant daca mancarea a fost buna restul doar detalii.

  2. După cum descrii și din poze, și pe mine m-ar tenta și aș reveni la acest restaurant.
    Păcat că nu pot ajunge.
    Să te bucuri de fiecare ieșire și de fiecare bunătate culinară savurată la Royal Pizza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.