Rimel Scandalash!(review) – Melkior Professional

Astăzi, 2 iulie, la ora 10.00 are loc lansarea celui mai nou și mai spectaculos rimel Scandalash de la Melkior. Eu am avut norocul de a-l testa în premieră înainte de lansare și tocmai din acest motiv vreau să vă spun părerea mea. L-am folosit câteva zile bune și l-am încercat în diverse situații. Vreau să vă spun concret cum se comportă pe gene și cât de bine m-am înțeles eu cu el.

Rimel Scandalash – Melkior

Melkior este o firmă de cosmetice profesionale. Eu am foarte multe produse de la ei și cu toate mă împac bine. Fardurile lor sunt foarte renumite, ojele semipermanente au niște culori vibrante și sunt extrem de rezistente, iar pudrele sunt apreciate pentru calitățile lor excepționale.

Rimelul Scandalash este primul rimel încercat de la Melkior. Eram curioasă să văd dacă este chiar atât de spectaculos. Acesta promite să dea volum și să alungească genele. Mascara Scandalash reprezintă o opțiune foarte bună pentru genele noastre fiindcă se bazează pe o formula care conține Ceară de carnauba, Ceară de orez – pentru volum, Polimeri – pentru alungire și rezistență.

Rimelul vine într-un ambalaj negru, iar ca o pată de culoare este folosit un turcoaz. Pare un produs elegant și asta te îndeamnă să fii curioasă să-l deschizi. Periuța pare a fi una clasică cu peri deși, dar surpiza vine în momentul în care se aplică pe gene. Rimelul conturează foarte bine fiecare geană în parte. Le separă și le alungește în același timp, iar volumul acestora este garantat. Consider că este suficient un singur strat de produs, dar chiar dacă insităm puțin și aplicăm 2 straturi pentru un look mai spectaculos obținem un rezultat la fel de plăcut.

În poze am aplicat 2 straturi de rimel și consider că rezultatul este unul decent și foarte impresionant. Eu am fost tare mulțumită de rezultat. După aplicare chiar am urmărit să văd dacă acesta mă face să mă murdăresc sub ochi sau dacă va aluneca bucăți din el. A rezistat la locul lui cu brio chiar și 10 ore fără să observ vreo diferență. Nici măcar dacă m-am frecat intenționat la ochi nu s-a întâmplat nimic.

Iată de ce merită să o ai în trusa ta de acest rimel Scandalash:

·         Conferă volum.

·         Alungește genele.

·         Aplicatorul său subțire face ca acest produs să se adapteze tuturor tipurilor de gene.

·         Se aplică ușor.

·         Nu curge.

·         Nu se întinde.

·         Este rezistentă.

Recomand cu drag acest rimel. Cunosc branduri renumite cu ajutorul cărora nu se obține acest rezultat de la prima aplicare. Este nevoie de câteva aplicări pentru ca rimelul să se îngroașe și să nu mai aibă acea consistență apoasă. Rimelul Scandalash s-a comportat foarte bine încă de la prima aplicare. Este recomandat să fie folosit timp de 6 luni de la deschidere. Găsiți acest rimel ⇒ AICI.

Ce părere aveți de Rimelul Scandalash de la Melkior?

You may also like

40 de comentarii

  1. Imi place foarte mult cum se vede pe gene acest rimel chiar si denumirea este una foarte potrivita.

  2. Da, se vede clar ca face treaba buna. La mine a devenit produsul meu preferat din cele primite si cumparate de la Melkior. Pe locul 2 este un fond de ten de la ei pe care mi l-am cumparat eu. Merita 40 de lei!

  3. Si mie îmi place tare mult aceasta mascara! Chiar face genele mai dese si le alungeste foarte frumos! Nu ma asteptam sa imi placa dar este chiar super! 🙂

  4. WOW! Arata exceptional! Eu am genele cam dese si folosesc mascara care nu incarca foarte mult. Acest rimel e perfect pentru mine! Il folosesc cu drag in fiecare zi!

  5. WOW! Arata exceptional! Eu am genele cam dese si folosesc mascara care nu incarca foarte mult. Acest rimel e perfect pentru mine! Il folosesc cu drag in fiecare zi!

  6. Vai, este dementiala aceasta mascara! Mie imi face niste gene luuuungi si voluminoase de nu mai pot purta ochelari de soare pentru ca genele imi ating lentilele si e incomod! :)) Dar chiar si asa, continui sa o folosesc pt ca e geniala!

  7. Produsele Melkior sunt foarte faine, acest rimel imi place si mie foarte mult. Love it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.