Prima vizită la Royal Pizza din Galați

La începutul anului am vrut să mai schimb meniul de acasă și am decis să mergem să luăm masa în oraș. Un prieten mi-a recomandat să încerc produsele celor de la Royal Pizza din Galați. Nu-mi doream neaparat să mănânc pizza, dar după ce am aruncat o privire pe meniu am observat că au multe sortimente și că aș avea de unde alege. Mai mult, ei fac livrări la domiciliu, dar au și un spațiu special amenajat pentru a putea merge direct în restaurantul lor.

Restaurantul Royal Pizza

Restaurantul Royal Pizza este poziționat foarte bine și într-un loc vizibil. Întâmplarea face că și eu am trecut de foarte multe ori prin dreptul lui fără să-l remarc. Locația este foarte aproape de mine aș că am ajuns destul de repede. Locația este cochetă și foarte frumos amenajată. Mi-a plăcut foarte mult faptul că pare un loc intim unde îți poți servi masa în liniște și să te simți ca acasă.

Servirea a fost perfectă. M-am simțit în largul meu și am fost tratată bine de către personal. Fetele au fost amabile și foarte atente la nevoile noastre. Comanda a ajuns repede în ciuda faptului că am comandat diverse feluri de mâncare și mă gândeam că va dura mai mult.

Ce mi-am comandat de la Royal Pizza

Eu am mers la Royal Pizza împreună cu familia așa că întâi de toate i-am întrebat pe copii ce-și doresc. Cristina a vrut un Burger piept de pui cu bacon. Am observat că suspina după pizza, dar nici la burger nu ar fi vrut să renunțe. Așa că am zis să comand și o pizza. La o pizza cumpărată, una era GRATIS. Mă și gândisem ca în cazul în care nu termin tot, voi lua la pachet restul. Pentru cea mică îmi doream niște degețele de pui. Ea nu părea încântată de pizza. Meniul de degețele de pui arăta foarte bine așa că asta am ales pentru cea mică chiar dacă porția era mult prea generoasă pentru cât putea ea mânca. Pentru noi am ales Shaorma de pui și aripioare picante, iar mie îmi era poftă de inele de ceapă și cașcaval cu sos picant.

Masa noastră s-a umplut de mâncare în momentul în care ne-a ajuns comanda. Cam așa pățesc atunci când îmi este foame și aș vrea să încerc cam jumătate din ceea ce văd în meniu. Din start vreau să vă spun că am fost surprinsă plăcut de tot ceea ce am încercat și am să vă povestesc de fiecare în parte în funcție de preferințele mele.

Iubesc inelele de ceapă așa că am vrut să le încerc și pe cele de la Royal Pizza. Am primit o tigaie foarte interesantă în care erau inele cu ceapă și inele cu cașcaval. Acestea erau însoțite de un sos picant care le făcea și mai apetisante. Trebuie să recunosc că acestea au fost locul 1 în topul preferințelor mele. Gustul dulce al cepii s-a potrivit de minune cu crusta crocantă, iar sosul picant a făcut ca gustul să fie delicios. Pe locul 2 aș putea pune degețelele de pui(chicken fingers) și shaorma. Mi-au plăcut mult că acestea vin însoțite de un sos delicios plus o chiflă făcută de ei. Inclusiv castraveții murați au fost potriviți în toată această combinație. Pe locul 3 aș putea pune aripioare picante de pane. Le pun pe locul 3 pentru că am tot mâncat aripioare pane în ultimul timp, nu pentru că ele nu au fost bune. Chiar au fost echilibrat de picante și crocante. Dacă vă plac aripioarele atunci le puteți încerca cu brio pentru că sunt foarte bune.

Pizza a fost și ea bună doar că am fost atrasă de restul felurilor de mâncare și am cam lăsat-o la urmă. Am luat o pizza după preferințele copiilor și o mare parte din ea am luat-o la pachet pentru că nu mai puteam mânca.

Ce mi-aș dori să mai încerc de la Royal Pizza

Eu plecasem de acasă cu gândul să încerc buzduganele de pui. În realitate ele sunt niște copănele de pui și cred că gustul va fi unul bun. Cu siguranță la următoarea vizită în restaurant sau la următoarea comandă online le voi încerca pentru că arată mult prea bine. Un mare regret ar fi faptul că nu mi-am luat desert. Arătau foarte bine papanașii doar că nu mai puteam să mănânc. Cu siguranță îi voi încerca cu prima ocazie. Papanașii sunt preferații mei și sunt curioasă să văd gustul acestora.

Royal pizza poate fi găsită atât pe pagina de facebook Royal Pizza Galați , cât și cea de Instagram royal.pizza.galati.

Preferați să comandați sau să mergeți să mâncați în oraș?

You may also like

12 comentarii

  1. Si noi am inceput anul 2023 tot la restaurante, pentru ca am descoperit doua restaurante faine in Brasov: unul cu mancare vietnameza si altul cu mancare indiana.

  2. Cu inelele de ceapa mai facut curioasa, nu am mancat asa ceva, am retinut si daca gasesc pe unde voi merge sigur voi incerca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.