Cazare Sebeș la PensiuneaRyn.ro pentru acest weekend prelungit

Vacanțele sunt mereu în mintea mea și trebuie să recunosc că atunci când aflu că trebuie să plecăm undeva sunt prima la ușă. Niciodată nu pot să refuz o ieșire chiar dacă las totul vraiște acasă. Weekendul prelungit care se apropie am zis că merită să ieșim puțin din rutina cotidiană și am găsit cazare în Sebeș la Pensiunea Ryn. Nici măcar nu sunt pretențioasă și totuși vreau să vă arăt ce m-a atras la această locație.

Câteva cuvinte despre Pensiunea Ryn

Pensiunea Ryn este o pensiune în Sebeș arată foarte bine și faptul că mi-a fost recomandată de niște prieteni m-a convins să-i ofer și mai mult credit. Camerele sunt frumoase, aerisite și chiar m-a atras design-ul minimalist. Îmi doresc să ies în acest weekend și cam toate locurile pe care eu mi-aș fi dorit să le vizitez erau ocupate și asta m-a făcut să mă reorientez de fiecare dată. Am găsit locuri disponibile pentru perioada aleasă și asta m-a convins că merită să ajung la locație, dar să vizitez și împrejurimile.

Am căutat evident ce pot face în Sebeș și am găsit obiectivele turistice pe care le pot bifa. De fapt chiar pe site-ul pensiunii sunt sugerate o serie de locuri care pot fi vizitate. acest aspect este de un real ajutor pentru că știu cam ce plan mi-aș putea face pentru această mini-vacanță.

Ce planuri am pentru această ieșire

Orașul Sibiu este la 50 km de cazare, iar Alba Iulia se află la 12 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Sibiu, situat la 46 km de Pensiunea RYN. Mie îmi place mult Alba Iulia și chiar îmi dores csă revăd cetatea și să mă prin prin acele locuri pentru că sunt cu adevărat frumoase. Mă gândeam ca într-una din zile să ajung în Alba-Iulia, într-o zi să merg în Sibiu și în a treia zi să vizitez Sebeșul ca să văd ce are orașul de oferit.

Vacanța aceasta o voi petrece împreună cu familia, dar și câțiva prieteni apropiați. Nu aș vrea să fac planuri întregului grup așa că mă voi lăsa purtată de val. Ideea este că am o vacanță plăcută și relaxantă și nu-mi doresc să vin acasă mai obosită decât am plecat. Important este ca și copiii să aibă ce face și să se distreze și ei.

Mai multe detalii despre Pensiunea Ryn găsiți și pe pagina lor de facebook. Îi puteți găsi la adresa Str. Occidentului, nr 1A, Sebeș, Județul Alba. Dacă totuși vreți să-i contactați pentru orice fel de informație, o puteți face la numărul 0772.018.669 sau 0755.373.851.

Așteptări pe care le am de la această vacanță

Eu îmi doresc ca Pensiunea Ryn să fie o oază de relaxare pentru mine. Mă bucur tare mult că am micul dejun inclus pentru că asta mă ajută foarte mult să am un start bun al zilei. Oricum nu mi-aș fi dorit să am toate mesele pentru că nu aș fi vrut să fiu prinsă de cazare. Restaurantul pensiunii este foarte elegant așa că mă aștept la un mic dejun cu gust pentru că se vede că prețul se pune pe calitate și design plăcut. Am verificat pe booking părerile persoanelor care au trecut pragul pensiunii și aceasta are o notă bună și recenziile sunt la superlativ.

Îmi doresc să am activități zilnice care să nu-mi permită să mă plictisec, dar în același timp aș vrea să avem timp și de relaxare. De fiecare dată când am ajuns în această zonă eram în tranzit și nu știu foarte multe despre această zonă. Tocmai din acest motiv aș vrea să explorez puțin și să mă delectez cu frumusețile zonei. Fiecare loc vine cu energia ei și cu frumusețile ei unice. Poate reușesc să las mașina la o parte și să fac ceva mai multă mișcare pentru că vremea rea din ultimul timp m-a ținut mai mult în casă.

Sper să bifez toate dorințele mele și să vin acasă încărcată cu energie. Miercuri se va termina vaacanța mea și toată lumea își va relua activitățile. Trag totuși speranță să prind și puțină zăpadă pentru că s-ar bucura foarte mult copii. Cel puțin eu mi-aș dori să se poată da cu sania. În zonă este Domeniul Schiabil Șureanu, dar nu știu dacă în zonă este zăpadă. În Galați sunt 12 grade acum, dar de mâine se schimbă vremea cam peste tot și din acest motiv îmi permit să visez.

Voi ce planuri aveți pentru această mini vacanță?

You may also like

12 comentarii

  1. Arată chiar pe gustul meu. Mi-ar plăcea să petrec o minivacanță sau chiar un sejur . Aștept impresii. Pentru că am profitat de creditul booking primit și am rezervat ceva pentru anivrsarea căsniciei noastre, în această minivacanță doar ne vom vedea cu prietenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.