Tu cum îți protejezi telefonul?

Tehnologia este din ce în ce mai evoluată. Dacă acum câțiva ani căutam nu telefon cât mai micuț și cu multe butoane, acum căutăm un telefon cât mai mare, obligatoriu cu touch screen și să aibă cât mai multe funcții.huse-iphone-min

De ce să folosim un telefon performant?

Până nu pui mâna pe un telefon inteligent, nu realizezi cât îți poate fi de util. Sunt foarte multe aplicații care pot fi folosite în funcție de preferințe și care te pot ține ocupată o bună perioadă de timp. Poți să vorbești cu prietenii, poți citi ziare și reviste online fără să fii nevoită să plătești pentru ele sau chiar să citești și să răspunzi la mailuri imediat.

Eu folosesc în prezent un Iphone 6 și sunt foarte mulțumită de el. Am vrut acest telefon pentru că auzisem că are o cameră performantă și eu îl folosesc la poze. Acesta a fost principalul motiv pentru care l-am cumpărat. Este foarte eficient și funcționează perfect. Singura mea nemulțumire este că trebuia să-mi iau o memorie mai mare pentru el. Tot timpul îl umplu cu poze și sunt nevoită să îl golesc mult mai des.

Cum avem grijă de telefonul nostru?

Smartphone-urile performante nu sunt tocmai scumpe și din acest motiv este indicat să în protejăm cum știm noi mai bine. Am să încep eu și să vă spun cum mi-am echipat telefonul la doar câteva ore după ce l-am primit.

Știu că sunt neîndemânatică și se întâmplă frecvent să-mi mai scap telefonul sau să se mai întâmple mici accidente de acest gen. Pentru a evita astfel de probleme am zis că nu îl voi pune în folosință până nu-mi cumpăr folie și husă. Am intrat pe BrandGsm.ro și am văzut nenumărate modele de huse iPhone 7, dar problema era că eu mi-am întors privirile pentru iPhone 6. De asta aveam eu nevoie.

Este obligatoriu să folosesc folie pentru că nu vreau să-mi zgârii ecranul. În geantă poate ajunge și lângă obiecte mai puțin prietenoase precum cheile. Și pe lângă folie trebuie și husă pentru că ea amortizează din șocuri și în unele cazuri îl poate salva de la daună totală.

Din multitudinea de huse Samsung Galaxy S7 Edge, i-am ales 2 și prietenei mele pentru că vreau să i le ofer cadou cu ocazia zilei ei de naștere. Știu că este o mică colecționară și îi place să își asorteze husa telefonului cu ținuta. Din câte am observat aceste modele alese de mine nu le are, deci i-ar fi de folos.

Voi cum vă protejați telefonul?

You may also like

22 de comentarii

  1. Hmm, eu recunosc ca nu prea imi place sa port huse la telefon.. insa tocmai de aceea este zgariat tot. Ecranul in schimb il protejez intotdeauna cu folie din sticla temperata. 😀

  2. Ma bucur ca am citit articolul tau, aveam nevoie de o astfel de informatie, imi place sa-mi pastrez telefonul in siguranta.

  3. Eu nu trebuie sa am telefon! Am zis! Le zgarai, le scap in apa. Ultimul telefon l-am scapat in cosul de gunoi si l-am dus la ghena. Care mama…bip… mi-a dat telefon cat era la ghena, in 5 min, nu l-am mai gasit

  4. Eu aleg mereu folie și husă, deși uneori husele pot fi enervante. Îmi plac cele timp carte, dar sunt și cele mai pretențioase pentru că se deteriorează destul de repede.

  5. Sincer nu-l mai protejez cu nimic…suna intr-una si mi-e mai usor fara husa…avem folie candva la el , insa acum e’liber-fara pampers’ :))

  6. Pentru a proteja telefonul si a il ajuta sa aiba o viata mai lunga, este necesara o folie buna. Am luat si eu una, dar dupa ce pitica mi-a scapat telefonul jos 🙁

  7. Imi protejez telefonul cu o husa (care e cam urata ce e drept, pentru ca pentru Samsung 4 nu am gasit nimic haios) si folie de sticla.
    Astept ca Mr. sa imi ia Samasung 6 edge de ziua mea si poate gasesc ceva huse mai simpatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.