Soluția perfectă pentru transpirația abundentă – Biotrade Odorex

Transpirația abundentă poate fi o reală problemă. Important este să conștientizezi că ai această problemă. Spun asta tocmai pentru că eu am această problemă cu transpirația excesivă doar că mereu am considerat că este normal și nu am nevoie de produse speciale pentru a o trata.

Cum recunoaștem transpirația excesivă

Eu vă povestesc din propria experiență. Nu știu dacă există cazuri și mai grave sau dacă aceasta se manifestă diferit de la o persoană la alta. În cazul meu transpirația este alături de mine în orice moment. Eu transpir când îmi este cald(perfect normal până aici), când îmi este frig, când am emoții, când sunt stresată sau când am orice alt sentiment mai puternic. Cam astea sunt stările la care am observat că transpirația mea începe să fie mult mai prezentă decât în mod normal.

Din fericire transpirația mea este fără miros. Am un nivel de igienă normal și fac duș cam de două ori pe zi. Folosesc spray sau antiperspirante de fiecare dată și asta cred că mă ajută să mă păstrez fresh să spun așa atâta timp cât folosesc produse potrivite.

Biotrade Odorex – produse destinate transpirației excesive

Prima oară am făcut cunoștință cu produsele Biotrade în urma unei vizite la dermatolog. Atunci mi-au fost recomandate 2 produse pentru tenul cu probleme care au fost geniale. Foarte bune produsele și chiar am prins o mare încredere în ei. Asta s-a întâmplat și atunci când am văzut Odorex. Eu mi-am decis să încerc aceste produse pentru axilă și spray-ul pentru transpirație excesivă pentru picioare.

Odorex Deo

Odorex deo este un roll on împotriva transpirației excesive și luptă împotriva mirosurilor neplăcute. Acesta poate fi aplicat la nivelul axilei și a palmelor. Poate asigura o protecție de până la 10 zile. Metoda de aplicare ar fi următoarea: se aplică trei seri seri la rând înainte de culcare, iar dimineața se spală din abundență cu apă. Ulterior se va folosi o dată la 10 zile – atunci când apare transpirația.

Ca să mă fac bine înțeleasă vreau să punctez faptul că transpirația este în limite normale și că ne putem face igiena ca de obicei. Asta nu înseamnă că 10 zile nu ne spălăm. Am mai auzit genul ăsta de întrebări și din acest motiv am vrut să punctez din start. Mie mi se pare că transpirația este reglată vizibil.

Odorex Foot

Odorex Foot este un spray împotriva transpirației și a mirosului neplăcut din zona picioarelor. Asigură protecție pentru 10 zile cu o singură aplicare. acest produs protejează pielea și împiedică dezvoltarea bacteriilor care determină mirosul neplăcut. Se aplică 3 seri la rând înainte de culcare, iar dimineața se clătește din abundență. ulterior se folosește o dată la 10 zile folosind o singură aplicație seara sau la apariția transpirației.

Nu am probleme cu transpirația picioarelor și acest produs l-am luat special pentru soțul meu. Mi se pare genial produsul pentru că știm că în perioada asta ne îmbrăcăm cât mai lejer și ne încălțăm cu papuci/sandale pentru a ne aerisi piciorul. Apariția transpirației nu face altceva decât să ne incomodeze și acest produs face o treabă foarte bună.

Voi cum faceți facă căldurilor?

You may also like

19 comentarii

    1. Multumim pentru recomandari! Si pe mine ma intereseaza. Nu am probleme serioase, dar, odata cu sarcina si nasterea, parca organismul mi s-a mai schimbat si ma simt mai sigura cu un deodorant.

  1. Am și eu mari probleme cu transpirația ,mai ales vara transpir așa stând in casă ,fără să fac nimic .Aceste produse de la Biotrade nu le-am încercat ,dar pe viitor chiar mi-aș dori să le testez și eu ,că din tot ce ai zis despre ele sunt produse bune .

    1. Transpirația este una din marile mele probleme…am aceeași probleme ca și tine…plus picioare… Nu am găsit nimic util pana acum…despre aceste produse nu auzisem… Mersi pentru recomandare

  2. Nu am incercat aceste produse pana acum dar le voi testa, eu ma impac bine doar cu Nivea roll on, cu restul nu pentru ca nu fac fata si miroase urat. O sa le incerc si pe acestea!

  3. Deși nu le-am încercat, mi se par tentante produsele Biotrade odorex.
    Le voi căuta și încerca. Până acum am avut ceva pe bază de aloe vera eco de la Instituto Espaniol.

  4. Nu le-am încercat până acum, dar cu siguranță le voi căuta, mai ales pe căldură mare. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.